LP Viesti vei pisteet Orivedeltä

LP Viesti voitti OrPon torstaina hyvällä pelillä erin 3-1. Eränumerot Orivedellä olivat (23-25, 25-18, 25-17, 25-22).

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

-Ennen peliä puhuttiin pukuhuoneessa, että tänään tarvitaan ehkä kauden paras peli, että saadaan pisteet OrPolta. Ja aika lähellä se ainakin sitä parasta peliä oli eikä itse asiassa paljonkaan olisi tarvinnut pelata huonommin, että OrPo olisi tämän pelin vienyt.

– Koko joukkue hyökkäsi vahvasti ja kyllähän Viki (Viktoriia Tuchashvili) järjesti sellaisen shown, ettei vastustaja paljon torjuntoja saanut. Neljännen erän loppun tuli muutama hänelle aika epätavallinen, erittäin huono passi, mutta muuten hän oli kentän ylivoimainen hahmo.

– Keskipelaajat pelasivat taas hyvin ja Anniek Siebring myös. Anniek teki 22/+15 eikä saanut yhtään pistekilpailun pistettä, mutta ei voi sanoa, että se olisi ollut vääryys, sillä tänään kentällä oli pelkkiä kovia pelaajia.

OrPon parhaana palkittiin Kaisa Nyman, joka oli aikalailla pitelemätön pari ensimmäistä erää, mutta pelin loppupuolella LP Viesti sai kaksi torjujaa Kassua vastaan riittävillä vaimennuksilla.

-Tärkeät kolme pistettä tänään, ja sunnuntaina jälleen OrPo erittäin tärkeässä pelissä, kun voittaja saa myös jatkopaikan Suomen Cupissa.

Lue Mestaruusliigan otteluraportti täältä: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/hameenlinna-ja-lp-viesti-jatkoivat-voittoputkeaan.html