LP Viesti vei kaikki erät Huittisissa

LP Viesti vei kaikki erät Huittisissa

LP Viestin ja LP-Vampulan välinen harjoitusottelu päättyi keskiviikkona salolaisjoukkueen 4-0 –voittoon (25-22, 27-25, 25-15, 25-19). Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkoja, kaksi viimeistä tulivat helpommin.

LP Viesti voitti torjunnat 13-7, mutta hyökkäystehoihin jäi parantamisen varaa. Vastaanotto puolestaan oli hyvää koko joukkueen prosentin ollessa 57. Suoria vastaanottovirheitä koko pelissä tuli vain viisi kappaletta.

-Tämän päivän pistenainen oli Anniek Siebring (18/+12), hänen hyökkäystehonsa paranivat pelin edetessä. Iina Andrikopoulou ja Anna Czakan tekivät myös hyvin pisteitä ja varsinkin Annan ja passari Saana Virtasen yhteistyö on mennyt eteenpäin harjoitusotteluiden aikana.

Linnea Kuusela pelasi vain reilun yhden erän, mutta teki sinä aikana tehot 7/+6, jonka lisäksi vastaanotto oli 100% (8 suoritusta). Erityismaininta Nea Haataiselle, joka kokosi itsensä viimeiseen erään vaikean alun jälkeen, kommentoi Lemminkäinen.

Anniek oli iskussa LP-Vampulaa vastaan.

Parhaat pistenaiset
Anniek Siebring 18/+12
Iina Andrikopoulou 14/+8
Anna Czakan 13/+8

Libero Anna Syrjälän vastaanottoprosentti 52 (25 suoritusta)

Torstaina harjoituspelit jatkuvat kotiottelulla Hämeenlinnaa vastaan, joka kohtasi LP-Vampulan tiistaina voittaen ottelun 4-0. Lemminkäinen sanoi, että tämän päiväisestä ottelusta pitää parantaa, jotta pystyy taistelemaan voitosta Hämeenlinnaa vastaan.

LP Viesti – Hämeenlinna torstaina 17.9. klo 18:30. Liput 5 €. Tervetuloa!