LP Viesti vaihtaa kuukauden Rovaniemen ja Kuusamon lumimaisemissa

LP Viesti matkasi keskiviikkona aamupäivällä kauden ensimmäiselle pohjoisen pelikiertueelle: keskiviikkona vastassa on WoVo Rovaniemi ja torstaina Pölkky Kuusamo. Salolaisten kuukausi siis vaihtuu lumisemmissa maisemissa kuin lounaisessa Suomessa.

Vaikka matka viekin pohjoisen turistimaisemiin, minkäänlaisesta hupimatkasta ei todellakaan ole kyse: Salohallin aamuharjoituksen jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta reilun tunnin lento Rovaniemelle, ruokailu siellä ja ottelu klo 18.30.

Eikä ensimmäinen matkapäivä siihen pääty: pelin jälkeen omat pakolliset kuviot loppuverryttely, lehdistötilaisuus, ruokailu ja bussimatka Kuusamoon.

Torstain aamiaisen jälkeen pelipalaveri, aamupäivän treenit, lounas, hetki lepoa ja ottelu klo 18.30. Ja pelin jälkeen pikaisesti Kuusamon lentokentältä Helsinki-Vantaalle ja vielä bussimatka Saloon. Jos kaikki sujuu ennakkoaikataulujen mukaan, joukkue on Salossa perjantaiaamuna n. klo 02.00 aikoihin.

WoVo-ottelua voi seurata ”vain” Mestaruusliigan livescoren kautta (linkki sinne tässä), mutta torstain mielenkiintoisen Pölkky-pelin voi nähdä Ruutu-palvelun kautta, linkki on tässä.

Lapin Kansan ennakkojuttu keskiviikkoillan pelistä löytyy tästä linkistä.

Pohjoisen tuplapelimatkan jälkeen LP Viestillä on runkosarjassa vielä jäljellä viisi ottelua, joista kolme ensin kotona ja lopuksi kaksi vieraissa:

17.2. klo 17:00, LP Viesti – WoVo Rovaniemi, Salohalli
23.2. klo 18:30, LP Viesti – LiigaPloki, Salohalli
24.2. klo 17:00, LP Viesti – LiigaPloki, Salohalli
28.2. klo 18:30, Oriveden Ponnistus – LP Viesti, Orivesi
4.3. klo 17:00, Pölkky Kuusamo – LP Viesti ,Kuusamo

Keskiviikon ottelu WoVo – LP Viesti 1 – 3 (23-25, 18-25, 25-23, 18-25)

Mestaruusliigan nettisivuilla on käyttöhäiriö ja uutisia ei saada sinne päivitetyksi.

Tässä keskiviikkoillan pelijuttu Rovaniemeltä:
WoVo kiusasi LP Viestiä ilman palkintoa

WoVo Rovaniemi pelasi jo toisen hyvän ottelun perättäin, mutta sarjapisteeseen se ei riittänyt tälläkään kertaa. LP Viesti kuittasi pisteet Rovaniemen illasta erin 1-3 (23-25, 18-25, 25-23, 18-25).

Viivi Pyhäjärvi, WoVo:
– Joukkueena pelattiin hyvin lukuun ottamatta viimeistä erää. En tiedä riittikö meille sitten se yksi erävoitto, mutta ei olisi saanut riittää. Kolme ensimmäistä erää oli tosi hyvää peliä, kun saimme peli-ilmeemme paremmaksi, mitä aikaisemmin. Se on todella positiivista ja meidän suunta näyttää koko ajan ylöspäin. Tämä antaa joka tapauksessa potkua tuleviin peleihin, kun näimme, että pystymme ottamaan eriä sarjan parhailta joukkueilta.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:
– Pikkuisen ehkä takki tyhjeni siihen kolmannen erän voittoon, mutta paljon hyviä juttuja. Pelimme on mennyt paljon eteenpäin näissä kolmessa viimeisimmässä ottelussa. Vielä me kuitenkin painitaan noiden omien virheiden kanssa. Hyökkäyspelaamisessakin teemme ihan liikaa virheitä. Vähemmillä virheillä olisimme voittaneet ekan erän, mutta nyt hävisimme sen puhtaasti omaan tekemiseen. Hyviä elementtejä näkyi kuitenkin pelissämme, mutta vielä ei pystytä pitämään sitä tasoa koko peliä.

Noora Kosonen, LP Viesti:
– Tärkeä voitto, mutta meillä on niin tasainen tällä hetkellä tuo liigan kärki, että tämä yhdenkin erän antaminen voi olla jopa ratkaiseva juttu, siitä vähän miinusta. Itse kaipaisin kentälle lisää rähinää ja energiaa, sekä parempaa asennetta. Saatiinpahan ainakin kunnon vääntö sitten tänään. Tällainen peli ei todellakaan tule riittämään huomenna Kuusamoa vastaan.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:
– Se saatiin, mitä haettiin eli kolme pinnaa. Seuraavaksi täytyy kyllä sanoa, että WoVo pelaa tällä hetkellä mielestäni aika hyvää lentopalloa. Tänään heillä onnistuivat ne pelaajat, joista se homma on ollut ehkä kiinni. Meidän onni oli tänään, ettei Nelli ollut ihan parhaimmillaan. Sanotaan näin, että jos Nelli olisi pelannut hyvin ja Kosonen olisi ollut vaisumpi, niin WoVo olisi ottanut kolme pinnaa tästä. Tyytyväisiä meidän joukkueesta voi olla tänään Kosonen, Czakan & Heikkiniemi (libero Roosa Heikkiniemi), muilla jäi paljon parantamista.

Parhaat pelaajat:
WoVo: Viivi Pyhäjärvi
LP Viesti: Noora Kosonen

Lähi-Tapiolan pistekisa:
3 p Noora Kosonen
2 p Anna Czakan
1 p Viivi Pyhäjärvi

WoVo: Rantanen 15/-2, Sullivan 12/+10, Pyhäjärvi 11/+1
LP Viesti: Czakan 18/+13, Kosonen 18/+12, Kettunen 10/+6
Katsojia: 415

Ottelun tilastot tässä linkissä.Salon Seudun Sanomien nettijuttu tässä linkissä.