LP Viesti tuo beach volleyn Salon torille

LP Viesti tuo beach volleyn Salon torille

Salossa 15.-17.6.2018 pelattava beach volley -osakilpailu Salo Open on osa koko Suomen kattavaa beach volleyn aikuisten SM-kiertuetta. Muita kilpailupaikkakuntia ovat Vaala, Sastamala, Jyväskylä ja Helsinki. Salon turnauksen järjestävä LP Viesti tuo tapahtuman aivan kaupungin ydinkeskustaan, torille.

– Tuomme Salon osakilpailun kaupungin keskeisimmälle paikalle eli torille. Torille tulee yhteensä neljä kenttää niin, että pääkenttä ja -alue ovat torin esiintymislavan välittömässä läheisyydessä ja kolme kenttää torin ympyräparkissa, kertoo LP Viestin toiminnanjohtaja Elina Käsnänen.

– Koko tapahtuman tuominen torille on kunnianhimoinen hanke, mutta Salon kaupungin tuella tähän on uskallettu lähteä. Halusimme nimenomaan tuoda kaikki pelit torille, jotta saisimme kaikki pelaajat samaan paikkaan – tämä lisää tapahtuman yhteisöllisyyttä niin pelaajien kuin katsojienkin näkökulmasta. Tarkoitus on luoda Salon keskeisimmälle paikalle huippupuitteet pelaajille ja tehdä tapahtumasta myös jokaiselle salolaiselle viihdyttävä kokonaisuus, perustelee Käsnänen.

Tori ja esiintymislavan läheisyys mahdollistavat viihdyttävät iltatapahtumat sekä perjantaina että lauantaina pelien päätteeksi.

– Haluamme tarjota jokaiselle salolaiselle ohikulkijalle sekä vähän kauempaakin matkustavalle viihdyttävän ja rennon viikonlopun beach volleyn parissa, missä kuka vain vauvasta mummoon ja vaariin voi tulla nauttimaan kesän rennoimmasta tapahtumasta. Haluamme tarjota myös sellaiset puitteet, minne mm. yritykset voivat tulla viettämään hauskaa viikonloppua joko omalla porukallaan tai tuoda vieraita nauttimaan Suomen huipputason beach volleysta mutta myös hyvästä ruoasta ja seurasta, näytösotteluista ja tapahtuman beach-hengestä, kuvailee Elina Käsnänen.

– – – – – –

Lisää beach volley -asiaa Suomen Lentopalloliiton nettisivuilta linkistä http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/beach-volley.html ja aikuisten SM-kiertueesta linkistä http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/beach-volley/sm-kiertueet-ja-turnaukset/aikuisten-sm-kiertue.html .