LP Viesti suuntaa uudelle vuosikymmenelleen uudistuvin mielin ja ilmein

LP Viesti suuntaa uudelle vuosikymmenelleen uudistuvin mielin ja ilmein

Tammikuussa 10-vuotisjuhliaan viettänyt LP Viesti suuntaa tulevalle kaudelle ja myös uudelle vuosikymmenelleen uusin tuulin. Uudistuksia näkyy niin seuran urheilutoiminnassa kuin ulkoisessa ilmeessäkin.

LP Viestin keväällä pidetyssä kokouksessa seuran puheenjohtajaksi on valittu viime kaudella varapuheenjohtajana toiminut Karri Virtanen. Lisäksi johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin liikuntakeskus Hanhivaaran yrittäjä Jussi Saarinen sekä Salon Viestistä tuttu Tiina Kari.

– Haluan, että me LP Viestissä korostamme välittämistä, niin ihmisistä kuin asioista. Välittäminen johtaa vastuullisuuteen, joka on yksi seuramme keskeisistä arvoista. Samalla meidän tulee olla tavoitteellisia ja tuloksellisia, ei pelkästään kentällä, vaan kaikessa toiminnassamme, linjaa seuran uusi puheenjohtaja

Suurimpana uudistuksena on seuran urheilutoiminnan laajeneminen – ensi kaudesta lähtien LP Viestillä tulee olemaan kolme joukkuetta. Mestaruusliigajoukkueen lisäksi LP Viestillä on 1-sarjaa pelaava Akatemia sekä A-tyttöjoukkue.

– Mestaruusliigassa sekä eurokentillä menestymisen lisäksi pyrimme Akatemian ja A-tyttöjoukkueen kautta kehittämään nuoria pelaajia Suomessa ja luomaan heille parhaat mahdolliset olosuhteet harjoitteluun ja kehittymiseen. Tavoitteena on luoda yhteistyöllä pelaajapolku junioreista Mestaruusliigaan ja myös kansainvälisille kentille asti, kertoo LP Viestin toiminnanjohtaja Elina Käsnänen.

Urheilutoiminnan laajeneminen tarkoittaa myös uudistuksia valmennuspuolella. Mestaruusliigassa päävalmentajana toimivan Tomi Lemminkäisen lisäksi toiseksi päätoimiseksi valmentajaksi on palkattu Janne Harju, joka toimii Mestaruusliigajoukkueen apuvalmentajana sekä päävalmentajana Akatemiajoukkueessa ja A-tyttöjoukkueessa. Mestaruusliigajoukkueen fysiikkavalmennuksesta vastannut Ville Salmi ottaa nyt vastuulleen koko seuran fysiikkavalmennuksen.

– Urheilutoiminnan laajentaminen olisi ollut mahdotonta ilman näitä investointeja. Valmennukseen satsaaminen on avainasemassa pelaajapolun rakentamisessa, kuvailee Käsnänen.

Uudistuksena näkyy myös seuran uusi logo sekä tunnuslause “Yhteisön iskuvoimaa”. Uuteen logoon oli monia hahmotelmia, ja siinä haluttiin tuoda esiin LP Viestin hyvää menestystä lentopallossa, jämäkkyyttä sekä ajattomuutta. Tunnuslauseesta haluttiin iskevä ja aggressiivinen, jossa korostuu myös yhteisön merkitys.