LP Viesti saavutti viikon tavoitteensa: 6 pistettä

LP Viesti saavutti viikon tavoitteensa: 6 pistettä

LP Viestin tavoite tämän viikon otteluista OrPoa ja Puijo Wolleyta vastaan oli täydet kuusi pistettä. Keskiviikkona OrPolta tuli ensimmäiset kolme pistettä ja tänään lauantaina Kuopiossa LP Viesti voitti Puijo Wolleyn Kuopiossa.

Voittotulos 3-0 ei kerro ottelusta täyttä totuutta, sillä ensimmäisen erän LP Viesti voitti pistein 24-26. Toinen ja kolmas erä menivät jo selkeämmin salolaisille 16-25 ja 19-25. Otteluraportti ja tilastot luettavissa https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/lp-kangasala-ja-lp-viesti-pistepotteihin.html

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kommentoi peliä bussista:

-Hyvä ja tasainen esitys meiltä. Plusmiinustilastomme joka erässä oli noin +10. Ensimmäisessä erässä Puijo Wolley pelasi hyvin ja molemmilla joukkueilla oli hyvää torjuntapelaamista. Lähinnä Anu Ennokin kovilla ratkaisuilla voitimme erän.

-Toisessa erässä syöttömme parani ja se helpotti pelaamista. Peli ratkesi tänään yleispelaajiin: Anu ja Lotta Piesanen tekivät yhdessä 30/+23, kun vastustajan yleispelaajien saldo jäi -7. Lotta pelasi yhden parhaista peleistään (18/+14). Anu taas on erittäin tärkeä pelaaja, johtaa nuorta joukkuettamme.

-Hakkurina pelasi tänään Arita Ternava ja häneltä ok peli, vähillä virheillä ja riittävän tehokkaasti. Keskipeli jäi tänään vähemmälle, mutta ratkaisijoita löytyi muilta paikoilta.