LP Viesti saa sarjakärki Liigaplokin lauantaivieraaksi

LP Viesti saa sarjakärki Liigaplokin lauantaivieraaksi

Lauantaina LP Viestin vieraaksi saapuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella LiigaPloki Pihtiputaalta. Liigaploki johtaa runkosarjaa pelattuaan ja voitettuaan yhdeksän peliä. Neljä peleistä on venynyt viiteen erään, joten ihan täysiä pistepotteja joka ottelusta LiigaPloki ei ole napannut.

LP Viesti puolestaan on sarjassa kolmantena ennen perjantaina 8.11. pelattavaa ottelua LP Viesti – WoVo. Ennen edellä mainittua peliä salolaiset ovat voittaneet kuusi ottelua ja hävinneet kaksi, joista toisesta tuli kuitenkin yksi piste, kun LP Viesti otti kaksi erää LP-Vampulalta.

Syys-lokakuun tähdistöjoukkueeseen valittiin LP Viestin keskipelaaja Kayla Haneline ja LiigaPlokin passari Taylor Lindberg sekä yleispelaaja Salla Karhu. Karhu on jatkanut EM-kisojen huippuotteitaan kotimaan liigassa ja hänet palkittiin myös kuukauden pelaajana. LiigaPlokin riveissä nähdään myös vielä viime kaudella LP Viestiä edustanut Pilvi Kettunen.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo LiigaPlokin olevan yksi mestarisuosikeista.

– Värikäs joukkue, aloittanut kauden yhdeksän ottelun voittoputkella. Päävalmentajakaan (Alessandro Lodi) ei tule jättämään yleisöä kylmäksi, Lemminkäinen veikkaa.

LP Viesti – Liigaploki Salohallissa lauantaina 9.11. klo 17. Tervetuloa!