LP Viesti pohjoisen kiertueella

LP Viesti pohjoisen kiertueella

LP Viestin liiga- ja Akatemia-joukkue starttasivat yhdessä pohjoisen kiertueelle perjantaiaamuna. Pelimatka kestää koko viikonlopun ja sen aikana pelataan yhteensä neljä peliä kolmella eri paikkakunnalla. 

Perjantain harjoitukset pidettiin perinteisesti matkan varrella Jyväskylässä. Joukkueet yöpyvät Oulussa ja lauantaina liigajoukkueen matka jatkuu Rovaniemelle, jossa pelataan salolaisten runkosarjan kolmanneksi viimeinen ottelu WoVoa vastaan klo 17.

LP Viesti Akatemian puolestaan ei tarvitse lauantaina matkustaa Oulusta minnekään, sillä se kohtaa oululaisen Kiskon klo 14 alkavassa ottelussa.

Lauantain peleihin valmentajat Lemminkäinen ja Harju tulevat jakamaan pelaajistoaan siten, että 1-sarjaa pelataan vajaalla kokoonpanolla Oulussa ja Rovaniemelle lähtee täysnaisisto.

Sunnuntaina molemmat joukkueet pelaavat ottelut Pihtiputaalla: 1-sarjaa klo 14 ja liigaa klo 17 ja hyvin todennäköisesti osa pelaajista vetää pelipaidan päälleen kaksi kertaa. Onneksi tästäkin on jo kauden mittaan kertynyt kokemusta!

Kotimatka on tunnetusti lyhyempi voiton jälkeen, joten toivottavasti LP Viestin joukkueet nappaavat voitot!