Otteluraportti: LP Viesti – LP-Vampula (1. pve)

LP Viesti – LP-Vampula 3 – 1 (25-10, 23-25, 25-17, 25-20)

LP Viesti voitti kauden ensimmäisen play off -ottelunsa perjantaina LP-Vampulaa vastaan ja johtaa otteluvoitoin 1-0.

Play off -avaus sujui kaksijakoisissa merkeissä: LP Viesti voitti toki suosikkina, mutta joutui tekemään täyden iltapuhteen LP-Vampulan kanssa. Lisäksi joukkue menetti – ainakin toistaiseksi – sairastuvalle ykkösliberonsa Hillaelina Hämäläisen loukkaantumisen takia.

Puolivälieräsarjan toinen ottelu pelataan lauantaina (10.3.) Oripäässä ja kolmas keskiviikkona 14.3. klo 18.30 jälleen Salohallissa. Tarpeen mukaan sarjan neljäs ottelu pelataan pejantaina 16.3. ja silloin pelipaikkana on Sastamala.

Tässä kommentteja illan pelistä:

Roosa Heikkiniemi, LP Viesti:
Hyvä esitys meiltä ja otettiin tärkeä voitto. Lauantaina jatketaan ja ollaan valmiina taistelemaan voitosta.

Elina Käsnänen, LP Viesti:
Hallissa oli upea tunnelma ja peli oli hyvätasoista! Vampula oli kovalla taistelumielellä tänään liikkeellä,
mutta pystyttiin hyvin vastaamaan siihen ja pelaamaan tasaisesta pelistä voitto kotiin.

Katja Metsäkoivu, LP-Vampula:
Tultiin hyvällä ilmeellä peliin ja hyvä taistelu joukkueelta. Kunnioitettiin liikaa Hiltsua ja lopetettiin pelaaminen hänen loukkaantumisensa jälkeen.

Juha Lantto, LP-Vampulan otteluvalmentaja:
Pelattiin ylärajoilla, mutta LP Viesti on kova joukkue eikä silti riittänyt voittoon. Syötössä hävittiin liikaa. Arttu (Keränen) oli tänään hautajaisissa, mutta tulee jatkossa mukaan. Olen itse silti pelivalmentajana.

Tomi Lemminkäinen, LP Viestin päävalmentaja:
Paras puolivälieräottelu mitä Salohallissa on pelattu. Hyvällä tasolla pelattiin suurin osa ottelusta kuten plusmiinus -lukema +43 osoittaa. Vampula pelasi hyvin ja oli tullut pelaamaan voitosta. Hiltsun loukkaantuminen on huono asia, mutta Roosa paikkasi hienosti. Ronja Heikkiniemen paluu oli myös hyvä asia ja hän onnistui hyvin.

Avauserässä kotijoukkue oli niskan päällä alusta alkaen ja hakkasi Salohallin taululle selkeät 25-10 -lukemat. Toiseen erää vieraat tulivat ihan uudella asenteella ja pystyivät parin eräpallon jälkeen tasoittamaan erät 1-1:een, puolituntinen erä päättyi lukemiin 23-25.

Kolmas erä oli jälleen tasainen, mutta kotijoukkue kuittasi sen 25-17. Samoissa tahdeissa mentiin myös päätöserä, loppulukemat 25-20.

LP Viesti sai toipilasosastoltaan mukaan yleispelaaja Ronja Heikkiniemen, joka tuli toisessa erässä mukaan Tuuli Kukkosen paikalle. Menetyksenä oli kuitenkin ”Hiltsu” Hämäläisen loukkaantuminen. Vamman vakavuudesta ei vielä illalla ollut tietoa, mutta hänet vietiin kuitenkin tutkimuksiin Salon sairaalaan.

Ottelun lehdistötilaisuus on katsottavissa LP Viestin Facebook-sivulta.

Pisteet:

LP Viesti: Czakan 19/+18, Kosonen 13/+9, Laak 13/+5

LP-Vampula: Ferreira 13/+6, Blomgren 13/+0, Hiltunen 12/-3

Otteluisäntä Salon Seudun Sanomien palkitsemat parhaat pelaajat: Anna Czakan ja Nayara Ferreira