LP Viesti haki kolme pistettä Hämeenlinnasta

LP Viesti haki kolme pistettä Hämeenlinnasta

LP Viesti nappasi Hämeenlinnalta toistamiseen täydet kolme pistettä keskiviikkona Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa. Ottelun loppunumerot LP Viestille olivat 3-1 (15-25, 26-24, 25-19, 25-20).

Ottelu alkoi salolaisittain hyvin joukkueen ollessa johdossa erän puoliväliin seutuville, mutta sen jälkeen tuli sysimusta hetki ja Hämeenlinna vei erän lopun 14-2.

Toiseen erään LP Viesti sai jälleen hyvän alun, Hämeenlinna kiri taas eron kiinni, mutta tällä kertaa LP Viesti ei päästänyt Hämeenlinnaa karkaamaan. Linnea Kuusela tuli terävästi vaihdosta kentälle onnistuen niin hyökkäyksessä, vastaanotossa kuin syötössäkin ja auttoi näin joukkueen erävoittoon.

Kolmas ja neljäs erä olivat LP Viestiltä hyvää peliä koko joukkueen voimin, kun ensimmäiset kaksi erää hyökkäysvastuuta kantoi Anniek Siebring. Erityisesti Iina Andrikopoulou ja Nea Haatainen nostivat tasoaan pelin edetessä. Netta Laaksonen pelasi mahtavan liberopelin vastaanotossa puolustaen myös uhrautuvasti.

20201014, HÄMEENLINNA, HÄMEENLINNAN LENTOPALLOKERHO vs. LP VIESTI . Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen oli erittäin tyytyväinen voittoon.

-Olemme pelanneet nyt neljä peliä ennakkoon sarjan kärkipäähän kuuluvia joukkueita vastaan ja kolme olemme voittaneet. Muutaman tiukan erän tappiolla tulos voisi olla aivan toisenlainen, mutta hienosti joukkue on pelannut jokaisen erän loppuun asti.

Parhaat pistenaiset
LP Viesti:
Anniek Siebring 20/+12
Anna Czakan 11/+10
Iina Andrikopoulou 10/+2

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 68% (19 suoritusta)

Hämeenlinnan Lentopallokerho
Olena Leonenko 22/+12
Emmi Riikilä 18/+8
Yasmine Madsen14/+7

Libero Brianna Doehrmannin vastaanottoprosentti 37% (19 suoritusta)

Lue Mestaruusliigan otteluraportti: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/wovo-lp-viesti-ja-orpo-keskiviikkovoittoihin.html