LP Viestille täydet pisteet Orivedeltä

LP Viesti kohtasi kauden avausottelussa Oriveden Ponnistuksen. Tasainen ottelu päättyi LP Viestin voittoon numeroin 1-3 (23-25, 25-21, 14-25, 23-25), joten täydet kolme sarjapistettä matkasivat Saloon.

Kertu Laak: LP Viesti

– Hyvä peli ja taistelimme hyvin. Paransimme peliämme pitkän tauon jälkeen ja onneksi saimme käännettyä tiukat erät itsellemme.

Nelli Rantanen, OrPo:

– Peli lähti meiltä ihan hyvin ja toisessa erässä pelimme oli erittäin hyvää. LP Viestillä toimi vastaanotto paremmin tänään ja se oli varmaan asia, joka tänään ratkaisi pelin. Positiivista on, että paransimme peliämme keskiviikon Hämeenlinnan pelistä.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

– Erittäin tärkeät kolme vieraspistettä. OrPolla oli jo kaksi ottelua alla ja tämä oli meille hankala kauden avausottelu. Tänä vuonna sarja on todella tasainen, joten jokaisen pisteen eteen täytyy tehdä todella paljon töitä. Ensimmäistä erää mentiin tasatahtiin, olimme erän lopussa jo sillassa tilanteessa 23-22, mutta Anna Czakan pelasti meidät kolmellä ässäsyötöllään. Toisessa erässä OrPo oli meitä selkeästi parempi, kolmas erä oli meiltä taas ottelun paras. Neljättä erää johdimme jo selkeästi, mutta mielestäni päästimme OrPon liian helposti mukaan peliin. Kahdessa ensimmäisessä erässä olimme liikaa Kertun varassa, loppuerissä koko joukkue paransi hienosti ja teimme pisteitä laajalla rintamalla. Tästä on hyvä jatkaa sarjaa eteenpäin. Keskiviikkona kotiottelussa vastaan tulee LP Kangasala, joka on tämän kauden yksi suurimmista mestarisuosikeista.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

– Onnittelut kollegalleni Tomi Lemminkäiselle ja hänen joukkueelleen voitosta. Haluan onnitella myös omia pelaajiani siitä, että he paransivat keskiviikon huonosta pelistä ja nostivat tasoaan. Harmi, että hävisimme tiukat erät, varsinkin ensimmäinen erä ratkesi kolmeen vastaanottovirheeseen. Kokemuksen kautta parannamme peliämme jatkossa. Kaksi ensimmäistä erää pelasimme samalla tasolla kuin Viesti, tämän jälkeen energimme loppuivat. Tämä oli meille kuitenkin kolmas peli viikkoon, ja emme tässä vaiheessa kautta ole vielä valmiita pelaamaan niin montaa ottelua viikossa.

Lähitapiola-pisteet:Kertu Laak 3p, Saara Lepistö 2p, Hillaelina Hämäläinen 1p

Parhaat pelaajat:  OrPo Nelli Rantanen, LP Viesti Kertu Laak

Parhaat pisteet: LP Viesti Kertu Laak 21/+13, Anna Czakan 11/+9, Pilvi Kettunen 11/+7, Lena Prokopenko 11/+2

OrPo: Nelli Rantanen 22/+13, Saara Lepistö 13/+8, Shannon Dugan 11/-2, Netta Rekola 9/+6