LP Viesti Akatemian kausi käyntiin sunnuntaina

LP Viesti Akatemian kausi käyntiin sunnuntaina

LP Viesti Akatemia aloittaa 1-sarjakautensa sunnuntaina 27.9. Tampereella Iskua vastaan.

Päävalmentaja Janne Harju on tyytyväinen lähtökohtiin, joista salolaiset pääsevät kauden avausotteluun, kun ainoastaan Jenni Veijalainen on ollut koko viikon kipeänä pois harjoituksista. Hilma Nikkanen puolestaan on B-nuorten alue SM-kisoissa Kauhajoella, mutta muuten kaikki liigajoukkueeseenkin kuuluvat pelaajat ovat mukana.

-Keskiviikkoon asti liigajoukkueessa mukana olevat pelaajat ovat olleet liigan treeneissä, mutta torstaista lauantaihin ollaan saatu harjoitella yhtenä ryhmänä ja kuusikkotreenit ovat sujuneet hyvin, kertoo Harju.

Isku on Harjun mukaan joukkue, jossa on hyvä valmennuskaksikko (Jari Tolvanen-Virpi Ollila) ja jossa pelaajat nuoresta iästä huolimatta ovat jo pitkään pelanneet yhdessä. Lisäksi joukkue on vahvistunut passari Oona Yli-Pekkalalla, joka on pelannut Mestaruusliigaa mm. Hämeenlinnassa ja Kangasalla.

-Innolla odotan huomista peliä ja voittamaan tietysti lähdemme. Vaikka meidän pelaajamme ovat nuoria, on heillä kuitenkin rutiinia ja kokemusta myös liigaympyröistä.

LP Viesti Akatemian kapteenisto: varakapteeni Arita Ternava vas., kapteeni Saana Virtanen ja varakapteeni Minja Himanen.

Isku – LP Viesti Akatemia sunnuntaina 27.9. klo 12:00 Kaukajärven vapaa-aikatalo