LP Viesti Akatemian kauden ensimmäiset kotiottelut tulevana viikonloppuna

LP Viesti Akatemian kauden ensimmäiset kotiottelut tulevana viikonloppuna

LP Viesti Akatemia on aloittanut naisten 1-sarjan viidellä vierasottelulla, joista saldona upeasti neljä voittoa ja yksi tappio. Tulevana viikonloppuna on aika päästä näyttämään osaamista kotiyleisölle, vieläpä kahden ottelun verran.

Lauantaina salolaiset kohtaavat sarjanousija Vaasan Kiiston, joka on aloittanut kauden hyvin ottamalla neljästä ottelusta kaksi voittoa. Joukkueen syömähampaat, hakkuri Veera Sandell ja yleispelaaja Alisa Mansikka-aho, ovat valmennuksen papereissa punaisella merkittyjä pelaajia.

-Sandell ja Mansikka-aho ovat ne, jotka meidän pitää saada kuriin. Kiisto on myös hyvin puolustava joukkue ja muutamalla pelaajalla on paha syöttö. Keskitymme siis omaan syöttö-vastaanotto -peliin emmekä anna vastustajalle mahdollisuutta hurmokseen, toteaa päävalmentaja Janne Harju.

Tuttu Raision Urheilijat vastassa sunnuntaina

Viikonlopun toinen ottelu on ennakolta kovempaa joukkuetta vastaan RaisUn saapuessa Salohalliin. Joukkue on yksi sarjan ehdottomista ennakkosuosikeista ja se onkin sarjataulukossa jaetulla ykkössijalla HEL Volleyn kanssa pelattuaan viisi ottelua viidellä voitolla.

LP Viesti Akatemia on pelannut myös viisi ottelua ja on neljäntenä. Kolmannella sijalla on Kuortane pelattuaan seitsemän peliä, joten myös LP Viesti Akatemia on aivan kärkijoukoissa tässä vaiheessa kautta.

LP Viestissä viime kaudella pelannut RaisUn Lotta Piesanen on ollut kovassa vedossa alkukauden. Salolaisille tuttuja ovat myös Heidi Sjöholm ja Tuuli Mäki.

-RaisU on kova ja kokenut joukkue, heikkoa lenkkiä ei porukasta löydy. Katsotaan mitä koukkuja valmennuksen taskusta löytyy heidän pelin horjuttamisekseen, mietiskelee Harju.

-Meidän täytyy pelata aivan taitojemme ylärajoilla ja kaikkien pelaajien pitää onnistua. Kotisalissa lähdetään kuitenkin aina haastamaan ja voittamaan otteluita.

LP Viesti Akatemia – Vaasan Kiisto Salohallissa lauantaina 31.10. klo 15:00
LP Viesti Akatemia – Raision Urheilijat Salohallissa sunnuntaina 1.11. klo 17:00

OP Lounaismaa tarjoaa LP Viesti Akatemian kotiotteluihin ilmaisen sisäänpääsyn. Tervetuloa kannustamaan!