LP Viesti Akatemialla kuuden pisteen viikonloppu

LP Viesti Akatemia jatkoi alkukauden hyviä otteitaan 1-sarjassa ja otti toisen voittonsa sunnuntain pelissä Karelian Hurmosta vastaan luvuin 3-1 (25-21, 22-25-25-18, 25-16). Näin ollen kotijoukkue nappasi tuplaviikonlopusta täydet kuusi pistettä.

– Kaksi ensimmäistä erää oli melko nihkeää, vaikka ensimmäinen erä voitettiinkin. Tuntui, että pää ja jalat olivat eri paikoissa. Toiseen erään vaihdettiin Salla Virtanen passariksi ja hän käänsi pelin rytmin hyvin sekä löysi akselin hyvin Saana Lindgrenin kanssa. Lisäksi Pilvi Kettunen oli normaalin tehokas ja Netta Laaksonen paransi hyvin kahteen viimeiseen erään. Syöttö oli erittäin hyvä, 17 ässää. Viikonloppuun täytyy olla tyytyväinen. Itse olin “budjetoinut” neljä pistettä viikonloppuun ja kuusi saatiin, joten erittäin hyvä aloitus kauteen, kommentoi kotijoukkueen päävalmentaja Janne Harju.

– Paransimme peliä loppua kohden tosi hyvin. Alku oli hieman kaksijakoista peliä – sekä vastustajalla että meillä oli pidempiä pisteputkia ja muutamassa erässä jouduimme kirimään vastustajan johdon kiinni. Kuitenkin loppua kohden paransimme ja oli enemmän meidän näköistä peliä, kertasi parhaan pelaajan palkinnon pokannut Salla Virtanen ottelun kulkua.

 

LP Viesti Akatemian ottelut jatkuvat 29. syyskuuta LP Vampula 1:n vieraana Huittisissa.