LP Viesti Akatemialla kovaa taistelua Helsinki Volleyta vastaan

LP Viesti Akatemia lähti erittäin vajaalla joukkueella pelaamaan 1-sarjaa johtavaa Helsinki Volleyta vastaan. Ottelun loppunumerot olivat varsin selkeät 3-0 (25-13, 25-9, 25-18), mutta joukkueen päävalmentaja Janne Harju oli tyytyväinen peli-ilmeeseen.

-Lähtökohdat otteluun olivat haastavat, kun joukkueesta puuttui pelaajia loukkaantumisten ja liigajoukkueen yhtäaikaisen pelin takia. Pelaajat joutuivat myös pelaamaan uusilla pelipaikoilla. Ottelun loppunumerot eivät kerro koko totuutta, sillä tytöt taistelivat joka pallon loppuun asti eikä luovuttamista ollut missään vaiheessa.

-Toisessa erässä vastaanotto hajosi ja se erä meni sitten siihen. Kolmannessa erässä sama iloinen ilme jatkui ja pakotettiin vastustaja käyttämään molemmat aikalisätkin. Passari Salla Virtanen palkittiin pelaajana ja Teija Vuorenmaa väläytteli osaamistaan tehden myös eniten pisteitä. Käteen jäi nolla pistettä, mutta harvoin on hävityn pelin jälkeen näin hyvä mieli. Huomenna jatketaan paikallispelillä Raisiota vastaan.

LP Viesti Akatemia – Raision Urheilijat Salohallissa sunnuntaina 10.11. klo 18. Tervetuloa!