LP Viesti Akatemia vankisti Kuortane-voitolla play off -paikkaansa

LP Viesti Akatemia vankisti Kuortane-voitolla play off -paikkaansa

LP Viesti Akatemia otti vakuuttavan 3-0 -kotivoiton sunnuntaina Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueesta ja vankisti paikkaansa 1-sarjan pudotuspelipaikalla. Joukkueen päävalmentaja Janne Harju olikin poikkeuksellisen tyytyväinen peliin ja voittoon.

– Ehjä ja tasapainoinen esitys! lausahti Harju pelin jälkeen.

– Joka erässä vietiin vastustajaa kaikilla osa-alueilla, oltiin vastustajaa parempia – vain torjunnoissa peli meni tasan. Rohkeaa hyökkäyspeliä joukkueelta yli 50%.n tehoilla, luetteli Harju tyytyväisenä.

– Puolustuspelissä olimme kaikkein parhaimmillamme. Tähän voi olla enemmän kuin tyytyväinen ja lauantaisen pelin pettymys pyyhittiin kerralla pois mielestä – tilanne oli hyvin nollattu pelaajien kesken, kiitteli Harju.

– Eikä ollenkaan voi vähätellä sitä, että numerot olivat selvät, päätti vielä Harju.

Erälukemat pelissä merkittiin kotijoukkueelle 25-16, 25-18 ja 25-9.

Vieraiden valmennuskaksikkona oli Tapio KangasniemiKari Raatikainen. Kommentit pelistä antoi naisten maajoukkueenkin päävalmentajana toimiva Kangasniemi.

– Otteluun valmistautuminen ei ollut paras mahdollinen, lauantaina pelaajat pelasivat B-tyttöjen turnauksia ja muutenkin on ollut aika hulinaviikko – yksinkertaisesti ei oltu oikein valmiina, kuvaili Kangasniemi.

Hän ei halunnut kuitenkaan ottaa mitään pois LP Viestin Akatemia -joukkueelta.

– Vaikka me pelasimme alle oman tasomme, kaikki tunnustus kotijoukkueelle, joka oli laadukas: hyökkäysvoimassa oli iso ero ja meidän vastaanotto oli aika huono. LP Viestissä on hyviä pelaajia ja oli mukava nähdä mm. Saana Virtanen passaamassa voittoa kotijoukkueelle, totesi Kangasniemi.

LP Viestin joukkueesta palkittiin parhaana pelaajana tehot 15/+11 iskenyt, yleispelaajan paikalla pelannut Netta Laaksonen. Vieraiden parhaan pelaajan palkinnon sai Emmi Mäki-Kojola, pisteet 6/+5.

Muita parhaita pisteentekijöitä:
LP Viesti: Arita Ternava 11/+6, Teija Vuorenmaa 11/+6
Kuortane: Neea Joki 5/-3, Ella Korhonen 5/0 ja Ida Pöllänen 4/+2

Netta Laaksonen, Timo Kanerva ja Emmi Mäki-Kojola