LP Viesti Akatemia nappasi täydet pisteet Jyväskylästä

LP Viesti Akatemia nappasi täydet pisteet Jyväskylästä

LP Viesti Akatemian tuplaviikonloppu täydentyi tuplapisteillä, sillä lauantaisen Juju voiton päälle joukkue voitti JyLen Jyväskylässä puhtaasti 3-0 (25-23, 25-21, 25-21).

Salolaiset esittivät päävalmentaja Janne Harjun mukaan energistä ja raikasta lentopalloa; lauantain pelissä Joensuussa ollut tahmeus oli tiessään.

-Pelattiin hyvä peli, voitettiin ihan kaikki pelin osa-alueet ja voi jopa sanoa, että tehtiin vastustajasta huonompi tänään.

Passipeliin oli annettu ennen peliä ohjeeksi, että hyökätään lauantaita enemmän keskeltä, mutta LP Viesti Akatemian laiturit eivät juuri jättäneet passareille vaihtoehtoja hurjilla hyökkäystehoillaan (kaikilla yli 50%). Pallot kuolivat myös 3-metristä tehokkaasti.

-Libero Lida Markula johti vastaanottoa ja pelasi varsin ehjän ja hyvän pelin. Meillä oli koko ottelussa vain neljä vastaanottovirhettä, mikä on erittäin hyvä suoritus.

LP Viesti Akatemian riveissä ensimmäisen 1-sarjaottelunsa pelannut vasta 15-vuotias Hilma Nikkanen pelasi kuin vanha tekijä.

-Hilma onnistui tosi hyvin ensimmäisessä pelissään ja vieläpä hyvää joukkuetta vastaan. Hän myös päätti pelin tänään torjunnallaan, kehui Harju.

LP Viesti Akatemian ohjelma ensi viikolle on syysloma koulusta ja peleistä vapaa viikonloppu, mikä antaa mahdollisuudet hyvään harjoitusviikkoon. Seuraava ottelu on sunnuntaina 25.10. LP TuTon vieraana.

Salolaisten parhaana palkittiin Teija Vuorenmaa (oik.), JyLen parhaana Veda Mansikkaviita.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia
Arita Ternava 20/+13
Teija Vuorenmaa 17/+5
Linnea Kuusela 14/+8

Libero Lida Markulan vastaanottoprosentti 54 (13 suoritusta)

JyLe
Tuuli Kukkonen 9/+4
Veera Raveala 8/+6
Siiri Vehmanen 7/+4

Libero Milla Aallon vastaanottoprosentti 24 (25 suoritusta)