LP Viesti Akatemia jälleen voitokkaana – HEL Volley nurin 1-3

LP Viesti Akatemia pelasi tuplaviikonlopun toisen pelinsä ja jatkoi voittokulkuaan naisten 1-sarjassa. Vastustaja HEL Volley kaatui sunnuntain ottelussa luvuin 1-3 (24-26, 25-19, 17-25, 22-25).

Päävalmentaja Janne Harju oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esityksiin viikonloppuna.

– Ensinnäkin täytyy olla todella tyytyväinen kaikkien pelaajien asenteeseen ja ammattimaiseen otteeseen. Keskityimme koko ottelun omaan tekemiseen ja oman pelin parantamiseen eilisestä ja onnistuimme siinä laajalla rintamalla. Syöttötaktiikka onnistui todella hyvin tänään. Vastustajan laitapelaajan Sonja Laitisen kanssa olimme hieman ongelmissa, mutta loppua kohden muutimme hieman puolustustaktiikkaa ja saimme hänenkin hyökkäyksiään ylös.

– Saana Lindgren oli totutun tehokas ja hän jaksoi hyvin eilisen ottelun jälkeen. Myös muut laiturit Tuuli Kukkonen ja Netta Laaksonen suoriutuivat hienosti. Milja Piesanen paransi liberopeliään todella paljon eilisestä. Passari Veda Mansikkaviita palkittiin ansaitusti parhaana, hän pyöritti peliä tehokkaasti ja laadukkaasti, kehui Harju.

– Kaksi voittoa viikonlopusta, joten tyytyväinen täytyy olla. Tänään olimme rennompia ja itsevarmempia, eikä ollut samanlaista jäpitystä kuin eilisessä ottelussa. Vastaanotto oli hyvää ja raavimme myös hyvin puolustuspalloja, ja sitä kautta pääsimme hyökkäämään hyvin jatkopalloja, kertaili parhaana palkittu Veda Mansikkaviita ottelua.

LP Viesti Akatemialla on kerättynä neljästä ottelusta yhteensä 11 sarjapistettä ja joukkue kipusi viikonlopun voittojen myötä 1-sarjan kärkipaikalle.

Parhaat pisteet: LP Viesti Akatemia: Saana Lindgren 20/+12, Pilvi Kettunen 15/+12, Laaksonen Netta 14/-3, Tuuli Kukkonen 12/+3

HEL Volley: Sonja Laitinen 22/+11, Elina Pirttimäki 12/+3, Katja Metsäkoivu 9/+5