LP Viesti Akatemia aloitti vuoden voitolla

LP Viesti Akatemia aloitti vuoden voitolla

LP Viesti Akatemia otti vuoden ensimmäisessä ottelussaan naisten 1-sarjassa vierasvoiton Rantaperkiön Iskusta numeroin 3-1 (14-25, 25-21, 25-22, 25-20). Ensimmäisen erän kotijoukkue vei selvästi, mutta sen jälkeen salolaiset hallitsivat peliä. RaIsku on sarjataulukossa LP Viesti Akatemian alapuolella ja täysi kolmen pisteen voitto on tiukassa sarjassa arvokas.

Pitkä pelitauko näkyi vieraiden suorituksissa ensimmäisessä erässä, johon mahtui mm. viisi suoraa syöttövirhettä. Myös vastaanotossa oli ongelmia. Toisaalta RaIsku pelasi hyvin ja hyökkäsi järkevästi. Toisesta erästä lähtien salolaisten syöttö- ja vastaanottopeli alkoivat parantua ja pelaaminen kaiken kaikkiaan normalisoitua.

LP Viesti Akatemian parhaana palkittiin passari Salla Virtanen, joka pelasi hyvän passipelin ja sai keskipelaajat Nea Haataisen ja Inka Mehtolan mukaan hyvillä tehoilla.

Pääavalmentaja Janne Harju:

-Noususuhdanteinen peli, mielestäni edellinen erä oli aina toista parempi. Saatiin hyvin pelirytmistä kiinni ensimmäisen erän jälkeen. Edellistä pelistämme on kuitenkin aikaa useampi viikko. Pelasimme käytännössä samalla seitsikolla koko ottelun, teimme vain muutamia torjunta- tai yleispelaajien takakenttävaihtoja.

LP Viesti Akatemian parhaat pisteiden tekijät:
Teija Vuorenmaa 18/+2, Nea Haatainen 14/+12, Arita Ternava 14/+6

Salolaisten kausi jatkuu sunnuntaina 12.1. kotiottelulla Joensuun JuJua vastaan. Harjun mukaan Jujua vastaan on parin kauden aikana väännetty aina tiukasti ja samanlainen ottelu on varmasti luvassa nytkin. Edellisen ottelun lokakuussa Joensuussa salolaiset veivät 3-2.

Tervetuloa kannustamaan!