LP Viesti Akatemia aloittaa pudotuspelit

LP Viesti Akatemia aloittaa pudotuspelit

LP Viesti Akatemian kevään tosi pelit alkavat naisten 1-sarjan pudotuspelien merkeissä Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkuetta vastaan torstaina Kuortaneella.

Pudotuspelien tässä vaiheessa ottelusarjan voittaja ratkeaa kahdessa pelissä: mikäli voitot toisen pelin jälkeen ovat tasan, pelataan yksi lisäerä. Päävalmentaja Janne Harju näkeekin kotiedun merkityksen olevan pieni tämän illan pelissä, sillä mikäli voitot ovat tasan 1-1, lisäerä pelataan Salossa.

– Aamutreeneissä oli hyvä ja odottava tunnelma, kun päästään näihin ratkaisupeleihin pitkän kauden päätteeksi.

– Pääsemme matkaan 11 pelaajan voimin ja pitkään sivussa ollut Pipsa Roivainen on huoltojoukoissa mukana matkalla. Saamme liigan mukana olleista mukaan Sofia Lehdon, Inka Mehtolan ja Arita Ternavan.

Kuortane ja LP Viesti Akatemia sijoittuivat runkosarjassa sijoille 4. ja 5., joten pelistä on odotettavissa tasainen vääntö.

– En tiedä kumpi joukkueista on suosikki, mutta jos meillä kaikki loksahtaa kohdilleen, niin olemme mielestäni parempi joukkue. Odotan hyvätasoista ottelusarjaa, Harju toteaa.

Kuortane – LP Viesti Akatemia to 5.3. klo 17:00. Ottelu katsottavissa Youtubessa SLeL Kuortane ja Facebookissa U17 / keskustyttäret faniryhmä -sivulla.