LP Viesti 10 vuotta – LP Viesti ten years

LPVIESTI 10 YEARS!!!

Hello everyone!

Now, not much about our last week. It was a week of training – only one game on Saturday, let’s give us to work on the physical and technical aspects.

Saturday was not quite the usual games – it was a double games when in the first game the audience and we could see the legends of our club. The players who build and create the team’s history!!! LPVIESTI celebrated its 10th anniversary!!!

Our game also does not start normally, a video team was presented and our new and wonderful snow leopard. After the game we had very little time to prepare for the Gala in honor of the anniversary of LP Viesti. People says that women are not able to quickly gather and man wait for their. – At this time we have refuted this theory…

An hour after the game, we were ready. When you see a person almost every day, spend a lot of time together, you think that you knew all, but this evening was specially. I learned all over again. It was wonderful, beautiful, elegant and stylish girls and all people, happy and simply luxurious. My team as wonderful partners ready to help at any time, and support – so they are also very beautiful and stylish women and girls.

It was wonderful evening – a meeting with friends, colleagues, supporters. Atmosphere of joy and happiness and most importantly sincerity.

Awarding of the best players who have made a great contribution to the success of the club LP VIESTI, also some medals for people who give everything for the club’s development and prosperity. Big thanks for you it again!!!

Thank you to the organized of this Gala! I’m very happy and proud to be part of this team.

See you

Viki

LP Viesti 10 vuotta!

Hei kaikki!

Viime viikosta ei ole paljon kerrottavaa. Se oli treeniviikko, sillä meillä oli vain yksi peli lauantaina. Se antoi mahdollisuuden harjoitella fysiikkaa ja tekniikkaa.

Lauantaina ei ollut tavallista peliä, itse asiassa oli tuplapeli, sillä ensin pääsimme seuraamaan LP Viestin legendojen ottelua. Niiden pelaajien, jotka rakensivat ja loivat seuran historian. LP Viesti juhli sen 10-vuotissyntymäpäivää!

Meidän pelimmekään ei alkanut tavallisesti. Pelaajien introvideo esitettiin – kuten myös uusi mahtava lumileopardimme. Pelin jälkeen meillä oli vain vähän aikaa valmistautua illan gaalaa varten. Sanotaan, että naisilla kestää ja heitä täytyy odottaa mutta me todistimme teorian vääräksi…

Tunti pelin jälkeen olimme valmiita. Kun näet tiettyjä ihmisiä joka päivä ja vietät heidän kanssaan aikaa, ajattelet että tiedät ja tunnet heidät kokonaan, mutta tämä ilta oli erityinen. Opin kaikkea uutta! Kauniita, mahtavia ja elegantteja tyttöjä, ja kaikki ihmiset olivat iloisia ja tyylikkäitä. Ilta oli mahtava – ystävien, kollegojen ja tukijoiden tapaamista. Ilmapiiri oli iloinen ja onnellinen ja ennen kaikkea vilpitön.

LP Viestin tähtiseitsikkopelaajat palkittiin, ne pelaajat, jotka ovat tehneet suuren työn seuran menestyksen eteen. Myös mitalit annetttiin ihmisille, jotka ovat antaneet kaikkensa seuran kehityksen ja kasvun eteen. Kiitos kaikille siitä!

Kiitos teille jotka järjestitte gaalan! Olen onnellinen ja ylpeä että voin olla osa tätä joukkuetta.

Nähdään!

Viki