LP Salolle taas huippuvastustajat Mestarien liigassa

Mestarien liigan arvonnat on saatu päätökseen. LP Salona Mestarien liigassa pelaava joukkue saa tänäkin vuonna vastaansa kivikovan Eczacibasi VitrA Istanbulin Turkista, joka oli LP Salon kanssa samassa lohkossa viime vuonnakin.


Lokomotiv Kaliningrad Venäjältä arvottiin lohkoon toisena ja LP Salo kolmantena. Lohkon neljäs paikka menee karsinnoista voittajana selviävälle joukkueelle, mutta ennakkoon ajatellen Moskovan Dynamo saattaisi olla karsijoista kovin.


Päävalmentaja Tomi Lemminkäisen ensimmäiset kommentit lohkovastustajista koskivat lähinnä maantieteellistä sijaintia, kun esim Lokomotiv Kaliningrad on suhteellisen lähellä eikä ihan toisella puolella Venäjää.

-Olisi ollut mukava päästä pelaamaan Kaisa Alangon ja Suvi Kokkosen Nantesia vastaan. Vielä saamme jännittää mikä joukkue tulee karsinnoista meitä vastaan. Mestarien liigassa mikä tahansa lohko on kova ja karsinnoista tuleva joukkue saattaa olla minkä tasoinen tahansa.

Lohkoarvonnat on nyt suoritettu, mutta nähtäväksi jää miten otteluita pystytään kauden aikana pelaamaan. Peukut pystyyn!