LP Kangasala vei täydet sarjapisteet, toisinkin olisi voinut käydä

LP Kangasala vei täydet sarjapisteet, toisinkin olisi voinut käydä

LP Viestin paluu pelikentille lähes kuukauden pelitauon jälkeen ei sujunut voittoisasti. LP Kangasala ei antanut vierasjoukkueelle edes yhtä sarjapistettä hurjasta taistelusta vaan vei ottelun erin 3-1 (23-25, 25-7, 27-25, 32-30).

Ottelu alkoi LP Viestin hallinnalla ja tilanne oli parhaimmillaan salolaisten eduksi jo 15-4. Kotijoukkue kuitenkin heräsi pelaamaan ja erän voitosta taisteltiinkin lopuksi ihan tasapäisesti.

Toisessa erässä tapahtui jotain, tai oikeastaan ensimmäisen ja toisen erän tauolla. LP Kangasala aloitti erän todella räväkästi ja johti sitä heti 8-0. LP Viestin peli ei lähtenyt lainkaan käyntiin ja kotimaan liigassa harvoin, jos koskaan, on nähty salolaisten saavan vain 8 pistettä.

Perinteisesti pitkällä erätauolla saattaa peli kääntyä. Tällä kertaa se ei täysin kääntynyt, mutta LP Viestin osalta kentällä nähtiin taas onnistumisia. Erän voitosta väännettiin ja myös salolaisilla oli ratkaisun mahdollisuus. LP Kangasala vei kuitenkin sen samoin kuin huippujännittävän neljännen erän, joka olisi voinut päättyä vierasjoukkueen voittoon, sillä LP Kangasalan 31:s piste oli hyvinkin tulkinnanvarainen.

LP Viestille eniten pisteitä teki Katarina Pilepic (26/+8). Anu Ennok (15/+8) oli myös tehokkaalla päällä, vastaanottoprosenttikin erinomainen (75%). Liberona aloitti Netta Laaksonen, mutta pelin kuluessa Eveliina Rautiainen otti hänen paikkansa.

Parhaat pistenaiset
LP Viesti: Pilepic 26/+8, Ennok 15/+8, Peit 11/+1
LP Kangasala: Marshall 27/+22, Heikkiniemi 17/+10, Riikonen 15/+8

Kuva Mestaruusliiga / LP Kangasala, Pertti Flink

LP Kangasalan otteluraportti: https://lpkangasala.net/3467-2/