LP Kangasala otti 3-0 voiton LP Viestistä

Perjantai-illalla Kangasalla pelatussa ottelussa kotijoukkue oli parempi luvuin 3-0 (25-18, 25-16, 27-25). Lue otteluraportti: https://lpkangasala.net/lp-kangasala-nousi-runkosarjan-piikkipaikalle/

Bussista tavoitettu päävalmentaja Tomi Lemminkäinen ei peitellyt pettymystään omiensa esitykseen.

-Sanonta “niin pelaat kuin harjoittelet” pätee aika hyvin. Kuluvalla viikolla on harjoiteltu huonosti. Osasyynä tähän on kokoonpano-ongelmat, mutta treenejä on jopa jouduttu keskeyttämään huonon asenteen takia.

-Itse pelistä sen verran, että LP Kangasala oli parempi joka osa-alueella ja osittain heidän onnistumisensa aiheutti meidän vaikeudet. Ei meillä ollut kyllä minkäänlaista taisteluakaan ja tuntui, ettei vastustajan tarjoamasta voittomahdollisuudesta huolimatta haluttu voittaa kolmatta erää.

-Katarina Pilepic voi olla ainoana tyytyväinen otteluun, mutta ilman häntä muun joukkueen tehosaldo oli -6. Se kertoo millä tasolla tänään oltiin.

-Ensi viikolla täytyy saada parempaa yritystä harjoituksiin, joka sitten siirtyy myös peliin. Meillä on vielä tämän vuoden puolella kaksi tärkeätä peliä, jotka pitää jaksaa pelata hyvin.

LP Viestin kausi jatkuu kotiotteluilla: Mestarien liigaa keskiviikkona 18.12. turkkilaista Fenerbahcea vastaan ja lauantaina 21.12. Mestaruusliigassa vastassa sarjassa kolmantena oleva Pölkky-Kuusamo.