LiigaPloki toistamiseen LP Viestiä parempi

LiigaPloki toistamiseen LP Viestiä parempi

LP Viesti pelasi lauantaina Pihtiputaalla LiigaPlokia vastaan tasaisen pelin, joka päättyi kotijoukkueen voittoon numeroin 3-1 (23-25, 25-18, 27-25, 25-18). Päävalmentaja Tomi Lemminkäisen mukaan molemmat joukkueet pelasivat paremmin kuin vajaa kuukausi sitten Salossa, joilloin LiigaPloki oli parempi erin 3-2.

Salolaisilla oli vaikeuksia yleispelaajatilanteen kanssa, kun Nette Peitille sattui harvinaisen huono päivä. Lotta Piesanen ei ollut mukana matkassa ja Netta Laaksonen on viimeisen kuukauden verran pelannut liberon paikalla ja näin ollen verkkopelaaminen on jäänyt vähemmälle.

Tomi Lemminkäinen:

-Vastustaja ansaitsi voittonsa. Heidän suorituksissaan näkyy, että voittoja on tullut kaikista, tiukoistakin peleistä. Meidän pitää ottaa tappioista opiksemme ja olla jatkossa ratkaisevissa paikoissa kovempia. Anna Czakan pelasi tänään tasaisimmin. Katarina Pilepic oli verkolla hyvä, mutta takakentältä ei oikein hyökkäys jäänyt.

Lue otteluraportti täältä:

https://liigaploki.fi/uutiset/450-pihtiputaan-lentopallo-on-kovassa-iskussa

Liigajoukkueen seuraava ottelu on Salossa keskiviikkona 4.12. OrPoa vastaan. LP Viesti Akatemia pelaa sunnuntaina 1.12. TUTO Lentiksen vieraana.