Life happens

Viikko alkoi kun me tytöt taas löysimme itsemme salohallista keskellä päivää. Oli aika antaa taas levypainoille kyytiä! Pääsimme myös tekemään lähituttavuutta pelivälineeseen eli palloon, vai oliko se neliö?

Tiistaina uskollinen zumbatiimi (Putki, Pinkki ja mie) valloitettiin salohallin tanssisali! Alkaa miun zumbatyttöjen vartalot heiluu jo siihen tahtiin että pitäis zumbat siirtää torin lavalle;) Illalla saatiin sitten rakas Pämmi takaisin joukkoomme, kun hän oli ruotsinlaivalla Virosta päässyt turvallisesti Suomeen. Vai mitä Iida?;)

Keskiviikkona oli voittoisa peli Kuortaneen nuoria tyttöjä vastaan:) Salohalliin oli eksynyt rutkasti porukkaa, kiitos kaikille siitä:) Pääsitte todistamaan LP Viestin ensimmäistä kotiottelua ja voittoa vuonna 2014!

Perjantaina lähettiinkin kaikki sitten porukalla jo liiankin tutuksi tulleeseen Kisakallioon. Vuorossa oli taas terävää punttia. En tiiä missä ne oikeet levypainot oli, mutta kiva niitä styroksipalasia (2.5kg) oli nostella. Tällä kertaa ToLe oli vastuussa Kisakallion punttisalitilojen vandalisoinnista. Mutta ei suurempaa hätää, sillä kukaan ei tällä kertaa ”vähän vaan nojaillut” patteriin.

Unta ei kenenkään tarvinnut kauaa etsiä. Lampaita ei laskettu, mutta kaikki meistä lähti syöttämään syöttöjä, kun oli aika käydä natimaan. Joidenkin mielestä se oli tehokkaampaa kuin lampaiden laskeminen, toisille se tuotti enimmäkseen päänvaivaa, koska ei muistettu miten itse syöttää, kun taas minua eniten pelotti se että syöttäisin verkon ali… Syötin tai en, kellekkään ei kerrota;)

Lauantai-aamuna oltiin kaikki TOOOOOSI aikasin reippaina pirtsakassa ”syyssäässä”, musiikit soiden ja jännitteessä tunnelmassa kävellen.

Hihapelistä ei ole oikein muistikuvia.

Ja…. Eipä oikeestaan mistään muustakaan.

Vanhoja ei saa muistella.

Eikö niin?

”Everybody wins sometimes.

Everybody knows you lose some.”

#3Micu