Let the season begin!!

Alkuviikko kului vielä tavalliseen tapaan treenaten, toki kaikki odottivat jo kovasti kauden ensimmäistä peliä, joka oli sunnuntaina 27.9! Maanantai alkoi tututtuun tapaan puntilla ja illalla normaalisti lajitreeni. Tiistaina saatiin Tuomaskin hallille vetämään nopeustreeni, johon en itse päässyt koulun takia paikalle.

Keskiviikkona olikin vähän erilainen päivä, sillä lajitreeni oli jo klo 12, koska illalla olivat luvassa kauden avajaiset! Kauden avajaiset alkoivat mukavasti hyvällä Ravintola Rikalan ruualla, jonka jälkeen ilta jatkui varsinaisella ohjelmalla. Panoksestaan viime kauden Mestarien liigan järjestelyiden osalta sekä paljosta muustakin uurastuksesta palkittiin kauden talkoolaisena Anssi Laaksonen. Vuoden yhteistyökumppanina puolestaan palkittiin hotelli Rikala. Avajaisissa näytettiin myös ensimmäistä kertaa pelaajien jo kauan odottama video ”hurja joukko”.

Torstaina olikin lepopäivä, jolloin kerättiin voimia ja energiaa kauden ensimmäistä peliä varten. Energian kerääminen oli kyllä todella helppoa, sillä kauden alkua on odotettu sitten kevään viimeisestä pelistä lähtien!

Perjantaina päivä aloitettiin voimatreenillä, jonka jälkeen illalla oli vielä lajiharjoitus.

Lauantaina hiottiin viimeiset pelikuviot selviksi lajitreenissä sekä kauden ensimmäisessä videopalaverissa!

Sunnuntaiaamun fiiliksiä on vaikea kuvailla; kaikki saapuivat aamulla hallille täynnä pelihalua ja innostuneisuutta illan pelin takia. Aamulla oli normaali pelipäivän aamutreeni, jossa isoon rooliin päässeen hihapelin voitto meni tällä kertaa vanhoille. Lupaan kuitenkin, että junnut pistävät seuraavassa hihapelissä vanhoille kovemmin kampoihin. Päivällä en meinannut malttaa edes päikkäreitä nukkua, kun odotus peliin oli niin suuri. Vihdoin saavuimme hallille ja perinteiset rutiinit ennen peliä pyörähtivät käyntiin. Oli ihana nähdä meidän uudistunut joukkueemme uusissa pelivaatteissa!

Peli oli juuri sellainen kuin ensimmäisen pelin oletetaankin olevan: jännitystä oli ilmassa, mikä näkyi kentällä pienenä epävarmuutena. Kuitenkin pelin edetessä jännitys katosi ja pystyimme taas pelaamaan peliä omalla tasollamme. Lopputulos oli 3-1 eli ensimmäinen kotipeli ja ensimmäinen voitto takana! Ja monta vielä edessä!

Ensi viikolla edessä on peli Mestoa vastaan, sekä reissu Kuortaneelle!

#6

Iida