Lentopallontäyteinen lokakuu

Tervehdys!

Alkukausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Liiga- ja akatemiapelit yhteen laskettuna pelejä on ropissut reilut kaksi/viikko. Eivätkä ne siitä vähenekään, mutta hyvä niin – tätä varten ollaan koko kesä paineltu Kiikalaa ylös-alas sekä Hanhiksessa vedetty leukoja ja kiskottu rautaa!
Viime viikko oli melko tapahtumarikas kaikin puolin. Maanantaina matkustimme mun ex-kotihalliin Huittisiin, josta otimme hienon 3-2 taisteluvoiton kotiin. Pari päivää taas treenailtiin Salohallissa, jonka jälkeen suuntasimme Rovaniemelle. Arvokas 3-0 voitto vieraissa ja Santasportilla nukutun yön jälkeen aamupuntin kautta kotimatkalle. Itseä tietysti harmittaa se, että joulupukkia en nähnyt, enkä poroja! Ja kaiken huippuna Rovaniemen lentoaseman kahvilassa sattunut tragedia, jossa pitkän jonottamisen ja nälkäkiukun partaalla edessäni jonottava nainen vei viimeisen hot dogin nenäni edestä. Jokaisella pilvellä (Kettusellakin) on hopeareunus, ja kaikesta pääsee kyllä yli ajan kanssa 🙂
Rollon reissun jälkeen pyykkien pesu, parit treenit ja laukkujen uudelleen pakkaus ja sitten bussin nokka kohti Pihtipudasta. Aivan mutkitta ei tämä reissu alkanut, sillä allekirjoittanut valmistautui kellojen siirtoon lauantai-iltana siirtämällä puhelimen kellon ”varman päälle” itse. Noh, ei tarvitse varmaan paljoakaan arvailla, että kuka heräsi sillä minuutilla kun bussin piti lähteä… Melko kovalla nopeudella sain itseni kuitenkin bussiin – luulisin Salmen Villen olevan ylpeä siitä reaktionopeudesta, jolla suoritin seitsemässä minuutissa itseni sängystä bussiin kolmen kassin kanssa! Onneksi Patalahdella ja Viitasaarella Kulta-Jaska oli armollinen ja antoi mulle vähän sponssia niin saa sakot makseltua…
Peli oli tasainen, vaikkakin erät kääntyivät meidän hyväksi 3-0. Tärkeät 3 pinnaa! Sama meno jatkui myös maanantaina Nurmossa, josta myös saimme tärkeät pinnat kotiin!

Pian päästäänkin jo CEV-Cupin pelien pariin, joita odotan erittäin mielenkiinnolla, sillä ne tulevat olemaan mun ensimmäiset viralliset kansainväliset pelit seurajoukkueiden kanssa. Yksi sulka hattuun tulee muuten myös opiskelujen saralla, kun joulukuun alussa musta tulee vihdoin ylioppilas, jee!
Kuten alkukausikin on näyttänyt, helppoja voittoja tällä kaudella tuskin tulee. Kuten on puhuttukin, Mestaruusliiga on oikeasti ennätystasainen ja jännittävä kaudella 2018-2019. Varsinkin kotiyleisön tuki on elintärkeä, joten toivottavasti moni teistä löytää tiensä Salohalliin kannustamaan meitä ja pääsee mukaan lentistunnelmaan!

Veda Mansikkaviita #3