Lentislauantai 15.2. Salohallissa: 1-sarjassa vieraaksi saapuu RaIsku, liigassa Pölkky Kuusamo

Salolaisten lentislauantain aloittaa naisten 1-sarjan ottelu LP Viesti Akatemia – RaIsku. Taistelupari kohtasi edellisen kerran loppiaisena, jolloin salolaiset kävivät ryöstöretkellä Tampereella.

Kotijoukkueen leirissä odotellaan tiukkaa ottelua, sillä molemmat joukkueista taistelevat pudotuspelipaikasta. LP Viesti Akatemia on runkosarjassa tällä hetkellä 4., RaIsku 8. vain neljän pisteen päässä.

Päävalmentaja Janne Harjun mukaan RaIsku on tuttu joukkue myös aikaisemmalta kaudelta, jota vastaan on mukava pelata.

-Ristiin rastiin ollaan voitettu. Syöttö-vastaanotto tulee olemaan ratkaisevassa roolissa ja meidän täytyy pystyä syöttämään kovaa kotisalissa. Tämä on jälleen kerran kauden tähän asti tärkein peli. Laskujeni mukaan kolmen pisteen voitolla pystyisimme varmistamaan pudotuspelipaikan.

Tervetuloa kannustamaan! Samalla lipulla molempiin otteluihin, 15€/13€.

Liigassa sarjakakkonen Pölkky Kuusamo Saloon

Lauantain toinen ottelu on LP Viestin runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu. Keskiviikon LP-Vampula myllytyksen jälkeen salolaisten on koottava rivinsä, sillä vastustaja Pölkky Kuusamo on kova sarjakakkonen.

Kuluvan vuoden puolella Pölkky on pelannut kuusi ottelua, joista viisi se on voittanut, häviten yhden LP Kangasalle 2-3. LP Viesti puolestaan on pelannut yhden ottelun Kuusamoa enemmän, voittoja myös viisi.

Runkosarjan pistetilastoissa 10.2.2020 kolmantena oleva LP Viestin Katarina Pilepic (353 pist.) uskoi Vampula-tappion jälkeen joukkueensa nostavan tasoaan seuraavaan peliin. Pölkyn Adeja Lambert on tilastossa sijalla 6. (316) ja 10 parhaan joukkoon mahtuu myös toinen kuusamolainen, Lucia Babic (288).

Lauantain ottelusta voidaan povata kovaa syöttöpommitusta, kun ottelussa esiintyy ässätilaston kymppisakista peräti viisi pelaajaa. Tilaston piikkipaikalla on Pölkyn Jonna Wasserfaller, joka on paukuttanut 47 ässää tilastokakkosen, Katarina Pilepicin, 45 vastaan. Lucia Babic sekä Anna Czakan (LP Viesti) ovat molemmat syöttäneet 30 ässää ja tilaston 10. on Pölkyn Anna Wruck 29 ässällä.

Tervetuloa kannustamaan! Samalla lipulla molempiin otteluihin, 15€/13€.

LP Viesti – Pölkky Kuusamon otteluisäntä: