Lenan blogi

Moi kaikille Tupurista, muistellaan hieman viime viikkoa, kuten tässä tapoihin kuuluu.

Viikko käynnistyi, kuten niin monta kertaa aiemminkin, maanantain aamupuntilla Hanhivaaran upeissa puitteissa. Olemme nyt aloittaneet entistä intensiivisemmän punttiharjoittelun, jotta olisimme parhaassa mahdollisessa kunnossa pudotuspelien alkaessa.

Viikolla kävimme Pirjon järjestämällä vierailulla joukkueen kanssa Salon Marimekko-kaupassa. Se oli oikein mukava tapahtuma ja oli mukava jutella siellä ihmisten kanssa sekä tutustua mielenkiintoiseen valikoimaan. Kuulin myös, että Marimekko antaa seurallemme kotipeleihin tuotteita, joten iso kiitos siitäkin.

Perjantaina olikin viikon ainoa pelipäivä ja vastassa Jymy. Samalla kun mieheni selosti peliä Ruudulle, minä puolestaan tein töitä kentällä. Koko perheen peli siis oli kyseessä.

Hieno kotivoittohan siitä tuli ja päädyin ensimmäisen kerran tällä kaudella myös TV-haastatteluun parhaan pelaajana palkinnon myötä, vaikka Flink olikin sanonut, ettei näin tulisi koskaan tapahtumaan… Olipa tyhmiä kysymyksiä, niistä keskusteltiin kotimatkalla.

Vapaa viikonloppu meni todella vauhdilla kotosalla ja nyt olemme jo aloittaneet uuden viikon tutulla tavalla ja olemme valmiina uusiin haasteisiin. Viikonlopun mielenkiintoisin juttu taisi olla yöllinen lumien rojahtaminen terassillemme rikkoen siellä olleen pöydän aivan palasiksi.

Perjantaina sitten pelataan LP-Vampulan vieraana. Sitä kohden, ihanaa viikkoa kaikille!