Lauantain kotiottelussa kärkijoukkueet vastakkain

Lauantaina on luvassa todellinen lentopalloherkku, kun LP Viesti kohtaa runkosarjan viimeisessä kotiottelussa sarjakakkosena olevan Hämeenlinnan Lentopallokerhon. LP Viestillä on kotivoitolla mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto, joten panokset ovat korkealla lauantaina.

Vastakkain lauantaina ovat todella kaksi tämän hetken kovinta joukkuetta – Hämeenlinnalla on takanaan huima 13 ottelun voittoputki ja Viestillä saldona 11 ottelusta 10 voittoa. Lentiskerhon edellinen liigatappio on tullut viime marraskuussa nimenomaan Viestiä vastaan, mutta joukkueiden kokoonpanot ovat muuttuneet melko paljon tuon kohtaamisen jälkeen. Hämeenlinna on saanut laituripuolelleen laajutta Salla Karhun ja ranskalaispelaaja Maeva Orlén liityttyä joukkueeseen.

Mielenkiintoisia taistelupareja löytyy joukkueiden välillä joka pelipaikalta. Passariosastolla Pauline Martin – Kris Yagubova/Viktoriia Tuchashvili ovat kaikki laadukkaita pelinpyörittäjiä. Laitapelaajien osalta molemmilta joukkueilta löytyy laajuutta ja mahdollisuuksia kierrättää pelaajia. Keskipelaajat Mara Green ja Kateryna Kalchenko tuovat kovan haasteen Anna Czakanille ja Jenna Rosenthalille. Liberopuolella Hämeenlinnan Julia Porsanger lähtee haastamaan kokenutta Hillaelina Hämäläistä.

-Pelit Hämeenlinnaa vastaan ovat aina tiukkoja ja kohtaamme heidät nyt uudella kokoonpanolla. Uskon, että tällä hetkellä molemmat joukkueet valmistautuvat pudotuspeleihin ja etsivät parasta kokoonpanoa sekä panostavat fysiikkaan sekä pelin taktiseen puoleen, Hämeenlinnalla on hyvät keskipelaajat sekä laiturit ja organisoitu pelisysteemi, joten meidän täytyy onnistua etenkin syöttöpelissämme lauantaina, kertoi Viktoriia Tuchashvili ennen kärkiottelua.

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho lauantaina 23.2. klo 17 Salohallissa