Latautumista, asennetta ja työntekoa

Latautumista, asennetta ja työntekoa
Roosa 0 14.2.2018, 18:46
Laskiais- vaan ei laiskiaisviikon ja ystävänpäivän blogin on naputellut LP Viestin joukkueen kuopus, Roosa Heikkiniemi. Tekstissä vahvoja vihjeitä ja vinkkejä siitä, miksi lauantaina kannattaa taas palata Salohallille.

PS. no, ihan tarkasti sanoen Roosa ei aina ole kuopus – mutta joukkueessa kauden alusta alkaen mukana olleista toki. Joskus se lääkelaukku liikkuu Netan olkapään painona.

Hieman epäonnisen Kuusamon kotimatkan jälkeen meillä on ollut pari viikkoa aikaa ladata akkuja ja valmistautua runkosarjan viimeisiin koitoksiin. Harjoituksissa olemme pystyneet keskittymään huolellisesti tiettyihin osa-alueisiin ja hiomaan pelin pienempiä palasia kuntoon. Kova asenne ja iloinen meininki onkin täyttänyt Salohallin viimeisten päivien aikana.

Joukkueeseemme on myös liittynyt uusi jäsen, kun saimme maskotiksemme vielä nimettömänä tunnetun lumileopardin. Pian voimme kuitenkin kutsua häntäkin omalla nimellään ja kiitos siitä kuuluu teidän äänestysaktiivisuudellenne. Nimiäänestyksen tulos julkistetaan lauantain pelissä, jonne jokaisella teillä on vapaa pääsy!

Lumileopardin lisäksi perheen pienemmät ja isommatkin voivat tulla Salohallille tapaamaan illan otteluisännän, Silja Linen, omaa Harri-hyljettä. Aktiiviteettejä siis riittää myös perheen pienimmille, joten nyt koko perheellä katsomaan naisten Mestaruusliigaa!

Edellä mainitsinkin useamman hyvän syyn saapua hallille katsomaan, kuinka harjoitusjakson jälkeen LP Viesti pääsee vihdoin palaamaan pelien makuun! Tule nauttimaan meidän kanssamme tunnelmasta ja kannustamaan oma suosikkisi voittoon.

Iloista ystävänpäivää kaikille!

Roosa