Kuulumisia…

Uusi vuosi on jo pitkällä ja joukkueella on ollut kiireellinen alkuvuosi. Itse olen joutunut katselemaan pelejä kentän ulkopuolelta heti vuoden ensimmäisinä päivinä todetun diabeteksen vuoksi. No, siitä lähtien olen pikkuhiljaa kuntouttanut itseäni parin flunssan hidastaessa ikävästi harjoitteluun palaamista, mutta nyt pääsen jo koventamaan harjoittelua ja toivottavasti mahdollisimman nopeasti palaamaan takaisin normaaliin rytmiin ja harjoitteluun joukkueen kanssa.

Vaikka kentälle en ole vielä tänä vuonna LP Viestin kanssa päässyt, olen päässyt katsomaan pelejä vähän eri kulmasta. Parissa pelissä olin Dudan kanssa katsomossa katsomassa (ekaan kertaan viime kauden jälkeen!) oli outoa katsoa, kun joukkuetoverit pelaavat ja itse istun katsomossa. Sen jälkeen pääsin seuraamaan muutaman pelin Anssin tilastointia ja täytyy sanoa, että hienoa työtä hän tekee. Todella nopeasti pitää kirjoitaa hirveän pitkiä rivejä numeroita, kirjaimia ja merkkejä… ja ainakin itse olin ihan ihmeissään, miten siitä syntyy tilasto. Viime viikolla Orpo-pelissä pääsin kokeilemaan joukkueenjohtajan tehtävää, ja täytyy sanoa että oli kiva tehtävä: ensin vähän pallotytön tehtäviä ja sitten pelin seuraamista vaihtopenkiltä. Kaikin puolin oiken rattoisaa 🙂

Koska harjoittelemaan en ole joukkueen kanssa vielä päässyt, kyselin viikon kuulumisia Miculta ja kävi ainakin selville, että Putki oli ollut taas vauhdissa 😉 Tässä vähän viikon kuulumisia:

– Salon Vilpas oli viikon aikana muuttunut LP Vilppaaksi, kun koripallot oli mystisesti vaihtunut lentopalloiksi…mitenköhän tämä on mahdollista??? En kuullut, onko Vilpas sittemmin harjoitellut koripalloa lentopalloilla, vai onko koripallot löytyneet takaisin…

– Putki oli kuvitellut, että lauantain peli on HPK:ta vastaan ja hän sai vasta perjaintain palaverissa tietää oikean vastustajan.

– Ehkä ihmetellessä kuka on seuraava vastustaja, Putkella oli mennyt pasmat sekaisin ja lauantain aamuharkoissa hän oli jo lämppäpaita päällä valmiina peliin.

– Olympialaisten avajaisia katsellessa, oli Putki ihmetellyt, miksei Suomen lippua kanna Tero Pitkämäki ja myös Pakistanin joukkueen osallistujamäärä oli kummaksuttanut (5 osallistujaa).

Hmm…Onneksi Putki pitää huolen, että blogista ei tule liian tylsää luettavaa 🙂

Vaikka harjoituksiin en ole päässyt, on ollut ihana huomata kuinka yhtenäinen joukkue meillä on. Joukkuetovereita on tullut paljon tsemppiä ja kiitos siitä! On ollut outo kuukausi, sillä edellinen puoli vuotta on kulunut miltein päivittän joukkueen kanssa ja joukkueesta on tullut kuin toinen perhe! On ollut kova ikävä kaikkia ja on ihana nähdä peleissä ja säännöllisesti on viestejäkin tullut ja kuulumisia 🙂 Kiitos kaikille tuesta! Odotan jo innolla pääsyä takaisin harjoittelemaan ja pelaamaan näiden ihanien ihmisten kanssa!

Ella #7