ENNAKKO | Kuopiolainen sarjanousija LP Viestin lauantaivieraaksi

LP Viestin kauden kolmanteen kotiotteluun saapuu vieraaksi sarjanousija Puijo Wolley Kuopiosta. Ottelu on samalla joukkueiden kautta aikain ensimmäinen kohtaaminen.

LP Viesti ei kahdessa ensimmäisessä kotiottelussaan ole vielä menettänyt pisteitä ja erätappioitakin on vain yksi. Kuopiolaisten pistesaldo on vielä nollilla eikä neljästä ottelusta ole irronnut yhtä erävoittoa enempää. Tilastollisesti siis lauantain pelissä on vain yksi suosikki.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen tiedostaa tilanteen:

– Hienoa saada sarjanousija ja uusi tuttavuus ensimmäistä kertaa Salohalliin liigatasolla. Ollaan tietenkin hallitsevana mestarina ja sarjakakkosena selvä suosikki ottelussa ja odotan, että se näkyy myös kentällä, toteaa Lemminkäinen.

– Mestaruusliigan kärkiviisikko on todella tasainen ja jokainen sarjapiste on tärkeä. Aloituskokoonpanoon on tulossa muutoksia alkukauden peleihin, ennakoi salolaisten päävalmentaja.

Kuopiolaisten valmennuksessa on paljon kokemusta, kun valmennuskaksikkona on Jukka LehtonenHenrik Kosonen. Kotimaisen pelaajalistan täydennyksenä on kanadalaispassari Nikki Cornwall.

Ennen Salohallin peliä Puijo Wolley pelaa jo perjantaina ennalta vaikean vierasottelun Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan, pelipaikkana on tuolloin Hakkalan koulu Lammilla.

 

Tervetuloa kannustamaan LP Viestiä lauantaina!