KUKA MUU MUKA!? NO LPV!! – Finaaleissa tavataan!

Maanantai alkoi 3. välierän merkeissä Kangasalla. Tuttuun tapaan bussimatkalla oli erittäin rattoissaa ja nauruhermoja koeteltiin Kassun ja Rosen sykeröselfien merkeissä eivätkä Noora ”Dosentti” Kososenkaan putoushokemat jättäneet ketään kylmäksi. Peliriippuvaisiakin oli taas liikenteessä, kun Marja Tyrnin munakello-peli antoi allekirjoittaneelle ainakin miljoona vapaapeliä ja bussista meinattiin myöhästyä (puhumattakaan niistä kännykkäpeleistä).. Hetki elettiin myös jännityksessä kun odotettiin Forssassa Essiä yo-kirjoituksista. Moni ei olisi uskonut että Piuha (Essi) löytää paikalle ajoissa, kun ajo-ohjekysymyksiin kuului muun muassa että ”onko se Forssan ABC lähellä sitä Pitkäjärven koulua?” ja varsinkin kun Putki (Iida) oli puhelimen toisessa päässä! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja Kangasalakin kaatui helpohkosti 3-0! Takaisin Saloon matkatessa bussissa vallitsi syvä hiljaisuus, koska kapumme oli kotivisiitillä VammalaSA ja itse pelasin tietenkin tuttuun tapaan farmia! Uskon että Rose oli hiljaa vaan kun sillä menee aina hermot mun farmiin ;D muut oli vissiin unten mailla, tai suut täynnä karkkia.. Ja kyllä siellä neulottiin kovin villasukkiakin!

Tiistaina ladattiin akkuja, ja sen jälkeen pumpattiin rautaa ja hakattiin palloa lajissa lauantaita varten. Perjantaina pelipalaverissa katseltiin suuren suosion saavuttaneita ”suihkukuvia” vastustajasta 😉

Lauantaina JUNNUT VOITTI HIHAPELIN!!! mutta mikäs se toinen tärkee juttu oliÉ? No tietenkin se että…….. ME OLLAAN NIIN FINAALISAAA!!! Kangasalasta siis 4. välierässä huikea voitto 3-1 ja aivan mielenvikasilla fiiliksillä finaaliin OrPoa vastaan! Ja tiedoksi kaikille että finaaleissa yksi parhaimmista asioista on se, että teitä upeita faneja on kirjaimellisesti kuin jokereiden maalilla (lue: PALJON!!), joten joka ikinen Salohalliin ja sassiin keskiviikkona 26.3.2014 klo 18:30! Ja tuokaa sitä asiaankuuluvaa meteliä mukananne!

Vielä pitää mainita, että maanantai 17.3. oli aika speasiaali. kun Kassun, Iida Murron sekä mun sopimukset julkaistiin ja on uskomattoman hienoa että sopimuksia on kasassa maaliskuun puolivälissä jo seitsemän (7!) kappaletta. On mahtavaa saada jatkoa tälle upealle tarinalle ja joukkueelle, josta on kasaantunut perhe ihan staffia myöten! Kausi on onneksi vielä pahasti kesken, mutta kullanhohto silmissä painetaan yhdessä kovaa duunia ja hoidetaan homma kotiin!!

Mira #10