Kolmella K:lla kohti finaaleja

K= Kohti kauden huipennusta.

Lokakuussa alkanut kausi on sujunut joukkueeltamme suunnitelmien mukaan nousujohteisesti. Työ on nyt tehty ja joukkuehenki on säilynyt loistavana. Kauden 2016-2017 kaksi parasta joukkuetta ovat LP Viesti ja HPK. Kilpailu suomenmestaruudesta käynnistyy perjantaina 7.4. Hämeenlinnassa. Kauden aikaisimmilla kohtaamisilla ei ole merkitystä. Luvassa on kahden huippujoukkueen tarjoamaa urheiluviihdettä.

K= Kiikalan mäen valloitus

Se oli kesällä meidän säännöllinen haasteemme. Kiikalan mäki vedettiin kolmeen kertaan ylös. Nyt pelien osalta meillä on takana kaksi nousua, puolivälierät ja välierät. Molemmista ottelusarjoista selvittiin kompuroimatta puhtailla voitoilla. Näiden avulla saimme vapaan viikonlopun, joka varmasti auttoi palautumisessa kesän mustikka-minuuttien tapaan. Edessä on nyt rankin ja vaativin, kolmas nousu. Alla painaa tehty työ, mutta vielä kerran pitää laittaa kaikki peliin.

K= Kotipelit

Kotipelit toivat välierävaiheessa hyvän tunnelman joukkueeseen. Nyt alkavalla viikolla toivotaan, että tunnelma paranee entisestään ja Salohalli katsojineen auttaa joukkuetta kohtamaan kovan HPK:n. Viikon lööppeihin viitaten voidaan luvata, että kentällä riittää katsottavaa. Tervetuloa siis Salohalliin sunnuntaina 9.4 klo 16.30!

Tuuli & Iida