Kolme K:ta – Kalenterikuvaukset, Kisakallio, Kaudenalku

Voitokkaan Lounaismaan Osuuspankki-turnauksen jälkeen viikko lähti käyntiin lepopäivän merkeissä. Vapaapäivänä olikin sopivasti aikaa piipahtaa Salon Headlinessa, jossa mahtava henkilökunta sai tyttöjen hiukset taas sädehtimään. Treeniviikko jatkui normaalisti, keskiviikkona Tuomaskin tuli takaisin kotiin sorvin ääreen: vaatimattomasti maailman 9. parhaana! Mielettömän upeeta, hyvä Suomi!

Seuraava koitoksemme oli harjoitusottelu Hpk:ta vastaan, joka pelattiin perjantaina monelle uusissa maisemissa; kotikaupungissani Somerolla. Pelin järjestäjänä toimi kasvattajaseurani SoPa ja oli ilo huomata miten suurena kiinnostus ja into lajia kohtaan on siellä pysynyt. Kokonaisuudessaan hieno, ja itselläni muistoja herättävä tapahtuma . Itse harjoituspeli päättyi meille 4-0 ja oli sarjassaan tämän kesän/syksyn viimeinen.

Lauantai oli monelle hyvin jännittävä ja erikoinen päivä urheilijan arjessa, johon maanantaista asti jo valmistauduttiin. Vuorossa oli vuotuisen kalenterin kuvaukset, jonka aihetta ideoitiin yhdessä. Aamu alkoi jälleen Headlinen penkeiltä, joista nousi pari tuntia myöhemmin uskomattoman upeita tyttöjä upeilla kampauksilla ja meikeillä. Aivan mahtavaa ammattitaitoa! Kuitenkaan ilman mielikuvituksellista ja mahtavasti organisoivaa kapteeniamme emme olisi selvinneet, joten kaikki kunnia ja kiitos toteutuksesta Kassulle! Kuvaajanamme toimi alan ammattimies Aki Joensuu (Akikuvaa), jonka kanssa kiipeiltiin pitkin Salon kattoja, iso kiitos myös hänelle! Enempää en tulevasta kalenterista paljasta, mutta sen tiedän että siitä tulee upea!

Viikon viimeisenä aamuna laitettiin nokat kohti Kisakalliota, jossa hiotaan viimeisetkin kuviot kuntoon koko perheen voimin kolmen päivän mittaisella leirillä. Tällä viikolla se starttaa: kausi 2014-15! Tositoimiin päästään Salohallissa lauantaina 27.9. kello 17:00, kun verkon toiselle puolelle asettuu liiganousija LP Vampula. Me ollaan niin valmiita! Toivottavasti kaikki siellä ruudun toisellakin puolella ovat, Salohallissa tavataan!

Mira #3