Kohti playoffeja

Moi kaikille!

Alkuviikko meni hujauksessa treenien ja koulun parissa, ja lauantaina lähdimme aikaisin aamulla kohti lentokenttää ja pohjoisen pelireissua. Lauantaina pelasimme Kuusamossa ja hoidimme kotiin täydet sarjapisteet erin 3-1. Pelin jälkeen hyppäsimme bussin kyytiin ja matkustimme Rovaniemelle yöpymään.

Sunnuntaina vastassa oli WoVo, ja täytyy kyllä sanoa että runkosarjaa ei olisi paremmin voinut päättää. Ensimmäiset kaksi erää olimme vielä hieman alakynnessä emmekä saaneet omaa peliämme täysin pyörimään. Pitkältä erätauolta kentälle marssi kuitenkin sisuuntunut joukkue joka oli päättänyt nauttia pelaamisesta. Voitimme kolmannen erän, ja loistavan taistelun jälkeen neljännen erän 22-24 tilanteesta voitto lukemin 27-25, jonka jälkeen viides erä hoidettiin kotiin näytöstyyliin.

Kaikki pelaajat pääsivät pelaamaan viikonlopun aikana ja erityisesti sunnuntaina kuusikossa olleet Akatemiassakin pelaavat pelaajamme sytyttivät koko joukkueen vaihtopenkkiä ja katsomossa olleita kannustajia myöten huutamaan kurkku suorana ja nauttimaan pelistä täysin rinnoin. Tätä samaa fiilistä tulemme tarvitsemaan myös tulevissa peleissä!

Maanantaina voimme nauttia lepopäivän merkeissä runkosarjan voitoista niin liigassa kuin 1-sarjassakin, aika huippu runkosarja ollut kummallakin joukkueella. Tiistaina käännämme katseet playoffeihin ja alamme keskittyä tärkeitä pelejä varten suuntaamalla Kisakallioon muutamaksi päiväksi treenaamaan.

Puolivälierävastuksena kohtaamme Nurmon Jymyn, ja ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 8.3 Salohallissa. Nähdään siis silloin playoffien merkeissä ja nautitaan yhdessä kauden parhaiden pelien alkamisesta!

Lotta