Kohti loppuhuipennusta

Kohti loppuhuipennusta!

Toiseksi viimeinen runkosarjaviikko on takana ja kaikkien odottama pudotuspeliaika alkaa. Töitä on tehty tulevia pelejä ajatellen ja kohta onkin aika nauttia tuloksista.

Ja mitä tavallisen runkosarjaviikon työnteko pelaajalle sitten tarkoittaa? Viittä lajiharjoitusta, kahta voimaharjoitusta, kahta aamuharjoitusta, kahta peliä, paria palaveria ja matkustusta Kangasalalle ja takaisin. Ja jossain välissä moni pelaaja on ehtinyt myös töihin tai opiskelemaan. Helppoa hommaa!

Tiukkaa tai ei Ð hienoa on se, että kausi on taas huipentumassa ja todella merkitykselliset pelit ovat alkamassa! Fysiikkaharjoittelussa se tarkoittaa sitä, että pian sitä terävöitetään (mutta ei suinkaan lopeteta) ja tämän seurauksena sitten onkin huikea huippukunto hyvin sujuneen tiukemman treenipätkän jälkeen!

Töitä tätä loppuhuipennusta varten on painettu jo toukokuusta alkaen Ð urheilijan arki ja rutiinit ovat taas johtaneet yhden kauden siirtymiseen loppusuoralle. Jokaisella on pian yksi kausi enemmän kokemusta ja näkemystä ja ehkä jopa viisautta. Elämä ja siten myös urheilu on “laiffii” ja jokainen “tsäänssi” on mahdollisuus niin kuin joku suuri ajattelija joskus lausui.

Niskan päältä lähdetään pudotuspeleihin, joten tulkaa katsomaan ja tukemaan joukkuetta Salohalliin!

Tuomas