Kohti 10-vuotisjuhlapäivää!

LP Viestin 10-vuotisjuhlapäivän alla voisi lähteä kertaamaan seuran 10-vuotista historiaa. Vaikka se on vain tuo 10 vuotta, sen tiivistäminen blogiin on lähes mahdoton tehtävä. Kun seuran historian aikana on saavutettu:

* 8 SM-kultaa, 1 SM-hopea

* 7 Suomen cupin kultaa, 2 hopeaa

* pelattu ensimmäisenä suomalaisena lentopalloseurana Mestarien liigan lohkovaiheessa

* pelattu ”putkeen” 114 voitto-ottelua kotimaisissa sarjoissa

tiivistämisen ongelman ymmärtää jokainen.

Seuran itse hankkimien ”sisäisten voimavarojen” – pelaajien ja valmennuksen – lisäksi tarvitaan paljon muutakin. Tarvitaan yksi Suomen parhaista peli- ja harjoitteluareenoista, Salohalli. Tarvitaan hyvä yhteistyökumppani pelaajavaihdossa ja muussakin yhteistoiminnassa, Salon Viesti – emoseuraksikin joskus mainittu. Ja tarvitaan laaja ja innokas talkoojoukko, jossa vahvana runkona ovat Salon Viestin Ukkomiehet ja monet muut (Salon Viestinkin) talkoolaiset.

Salohallissa LP Viesti ei ”riehu” yksinään, sielläkin tarvitaan yhteistyötä talon oman henkilökunnan lisäksi: päällimmäisinä voi mainita koripallon Vilpas Vikingsin ja salibandyn Huvinsa Kullakin -seurat. Treeni- ja pelivuoroja joustetaan tarpeen mukaan molempiin suuntiin – hyvässä yhteistyössä.

Kenttien ulkopuolella tarvitaan taloudellista tukea, jota antavat kymmenet yritykset ja yhteisöt – niistä monet näkyivät mm. keskiviikkona 24.1. jaetussa onnitteluliitteessä. Yhteisöistä on merkittävin Salon kaupunki, joka – Salohallin ohella – on antanut tukeaan seuralle.

Salon Viesti ja LP Viesti ovat pelanneet lentopallon pääsarjassa yhtäjaksoisesti alkaen vuodesta 2000. Seuraavaa juhlavuotta odotellessa voidaan hoitaa – yhdessä – ”alta pois” 10-vuotisjuhlavuosi.

Kiitos! Tervetuloa lauantaina 24.1. yhteisiin, iloisiin juhliin!

LP Viesti / tiedotus