Kivenkova belgialaisjoukkue vastassa torstaina – LP Salo toivoo hallia täyteen

Eurocupeissa LP Salon nimellä esiintyvä LP Viesti saa torstaina CEV Cupissa vastaansa hallitsevan Belgian mestarin Asterix Avo Beverenin. Belgiasta tulee kaikkiaan 21. maa, jonka edustajaa vastaan LP Viesti / LP Salo tulee pelanneeksi.

Belgialaisjoukkue on kokenut tekijä eurokentillä, sillä kaikkiaan seura on mukana Eurocupeissa 23:nnen kerran. Joukkue on myös maansa naislentopallon suurseura – omassa liigassaan se on voittanut peräti 11 mestaruutta, 14 cupmestaruutta sekä yhdeksän supercupia.

-Vastustaja on nuori, mutta erittäin laadukas joukkue. Joukkueella on kova syöttö ja meidän täytyy onnistua hyvin vastaanotossa. Joukkueella on hyvät keskipelaajat ja yleispelaaja numero 14 Celine van Gestel on joukkueen kantava voima. Meidän täytyy pelata kauden paras peli, jos haluamme voittaa. Jos siinä onnistumme niin meillä on mahdolllisuudet voittoon. Toivottavasti saadaan halli täyteen Eurolla Europeliin- tapahtumaan, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Myös pelaajat odottavat jo vesi kielellä torstain kohtaamista.

-Torstaita odotan innolla ja latautuneena. Mukava päästä taas eurocupin tunnelmaan. Asterix on nuori joukkue. Etenkin keskipelaajat ja Celine van Gestel ovat ulottuvia ja kovia hyökkääjiä, joten keskipelaajana töitä on tehtävä todella. Joukkueessa on useita maajoukkuepelaajia, joten kokemusta kansainvälisistä peleistä on. Toivottavasti saadaan houkuteltua mahdollisimman paljon porukkaa Salohallille luomaan tunnelmaa. SIllä on suuri merkitys meidänkin esitykseen, kertoi Anna Czakan innokkaana.

-Tunnen itseni jo todella motivoituneeksi CEV Cup pelistä! En malta odottaa tämän viikon harjoituksia ja isoa päivää torstaina. Vastustaja tulee olemaan kovaa luokkaa, mutta uskon että se antaa meille lisämotivaatiota tehdä parhaamme ja katsotaan kuinka pystymme pelaamaan vahvaa vastustajaa vastaan. Olemme parantaneet peli peliltä, joten toivon että näemme kasvua tässä pelissä myös, hakkuri Kertu Laak kertoi tunnelmistaan ennen torstain ottelua.

Maanantain tiedotustilaisuuden isäntänä toimi OP Lounaismaa. Toimitusjohtaja Jouni Hautala kertoi tyytyväisenä yhteistyöstä LP Viestin kanssa ja korosti seuran tuomaa näkyvyyttä koko kaupungille.

-OP Lounaismaa haluaa paikallisena ja alueellisena pankkina, että toimialue voi hyvin ja siksi haluamme olla tukemassa LP Viestiä. Seura tarjoaa hyvää yhteistyötä, liikuttaa toimialueen ihmisiä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toisaalta myös alueen tunnettavuus – Nokian jälkeen on tällä saralla ollut hiljaisempaa, mutta LP Viesti / LP Salo tuo kaupungin nimeä esille ja Saloa kartalle. Toivottavasti saadaan hallli torstaina täyteen, kertoi OP Lounaismaan toimitusjohtaja Jouni Hautala.

Torstain Europelin lipun hinta siis vain euron! Tämän mahdollistavat upeat yhteistyökumppanimme:

OP Lounaismaa
Traktoauto
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Someron Säästöpankki
Kello ja Kulta Jokinen
Salon Vanha Apteekki
Bar & Cafe Volum
Silja Line Suomi
Kauppakeskus Plaza
Finnfoam Oy
Talonmiespalvelu A. Määttä Oy