Kisakallion leiri ja tuplaviikonloppu

Moi!

Syksy on tosiaan vierähtänyt ohi niin nopeasti koulun ja lentopallon parissa ja taas on yksi treenintäyteinen viikko takana päin. Viime viikko ei kuitenkaan ollut ihan tavallinen treeniviikko sillä emme treenanneetkaan tutussa Salohallissa vaan lähdimme leireilemään Lohjan Kisakalliion maanantai aamuna. Leirin tarkoituksena oli valmistautua tuleviin CEV-cupin peleihin ja myös niitä ennen oleviin tärkeisiin kolmeen sarjapeliin. Leirin ohjelmaan kuului tietenkin paljon lajitreeniä, muutama puntti, psyykkistä valmennusta ja rentoutumista. Pääsimme myös keskiviikkoiltana katsomaan Jokereiden KHL ottelua Hartwall areenalle.

Lentopallontäyteisen viikon kruunasi tietenkin tuplaviikonloppu, sillä Salohallissa pelattiin sekä liigaa että ykkössarjaa. Lauantaina vieraaksemme Salohalliin saapui Pölkky Kuusamo, josta nappasimme hienon 3-0 voiton hieman erilaisesta kokoonpanosta huolimatta. Pelit jatkuivat Salohallissa sunnuntainakin, kun Akatemian vieraaksi saapui sarjanousija KoLe. Viikonlopun voittoputki sai jatkoa sillä Akatemia hoiti pelin selvin lukemin 3-0.

Kaikin puolin onnistunut viikko ja tästä on hyvä lähteä kohti uutta treeniviikkoa ja tulevia pelejä! On myös aika alkaa avata koulukirjoja viikon tauon jälkeen sillä koeviikko häämöttää jo viikon päästä… Nähdään Salohallilla viimeistään 23. päivä, jolloin vastassa taas Pölkky Kuusamo!

Netta