Kisakallio, Teijon kansallispuisto, toimittajat – ja kohti Venäjää

Syksy alkaa olla toden teolla käsillä ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa: lentiskausi on alkamassa! Tässä hieman kuulumisia kauden kynnykselläÉ

Viime viikolla vietimme leirielämää Kisakallion upeissa puitteissa. Treenien (ja syömisen) lisäksi yhtenä iltapäivänä saimme mediakoulutusta alan ammattilaiselta ja monitaiturilta Toni Flinkiltä. Saimme vinkkejä siitä, miten esim. haastattelutilanteessa olisi hyvä toimia ja myös mitä ei kannata suustaan päästää. Valitettavasti tiedot siitä, miten IG-tilin seuraajat saisi tuplattua tai mikä olisi paras kuvakulma Snapchat-selfieen jäivät saamatta, mutta nämä tiedot saa varmasti joukkueemme junnuosastolta.

Tonin vinkit tulivat todella tarpeeseen, sillä viimeisten viikkojen aikana treeneissämme on pyörinyt toimittajia kameroineen melko tiuhaan. Kisakallion leirillä vieraili Turun Sanomien lisäksi Maikkarin tv-kaksikko, joka kuvasi materiaalia lottolähetystä varten. Tämän lisäksi kapteenimme Elina pääsi käynnistämään lauantain lottokoneet. Ellu veti suoran lähetyksen loistavasti ja arpoi vielä täysosuman Saloon – melko huikea suoritus!

Tällä viikolla teimme virkistävän ruskaretken Teijon kansallispuistoon, jossa tällä kertaa Ylen urheilutoimittaja kuvaajineen olivat seuranamme. Kuvittelemamme kaunis ilta-aurinko ja lempeä syksyinen sää olivatkin todellisuudessa kokonaisvaltainen vesisade ja kuravelli, mutta sehän vain toi extreme-meininkiä touhuun. Pelaajat selvisivät hengissä maaliin ja kaikilla pysyi huumori mukana illan aikana, joten tämäkin reissu oli success! Jäämme odottamaan minkälaista materiaalia Yle sai retkestä irti?

Ensi viikolla pakkaamme taas laukkumme ja käymme Venäjällä pelaamassa viimeiset treenipelit kovatasoisessa turnauksessa. Sen jälkeen onkin aika startata kotimainen Mestaruusliiga! Nähdään siis hallilla!

Eeva