Kiitospuhe

Kausi päättyi hopeiseen mitaliin. Vaikka tietysti harmitti, ettei pystytty tarjoamaan enää aiempien ottelujen kaltaista tiukkaa vääntöä, oli meille silti suuri kunnia päättää taistelujen täyteinen kausi juuri hienon kotiyleisön edessä.

Kiitos siis ensin kannattajille, faniporukalle, katsojille kotona ja ruutujen ääressä sekä kaikille tukijoukoille kaiken takana. Teitä oli läpi kauden kotipelien lisäksi mukana ympäri Suomea vierasreissuilla, ja myös ihan ulkomaan keikoilla asti. Tunnelma pelitapahtumissa syntyy paljolti teidän ansiostanne, ja on suuri osa käsitettä kotietu. Sitä te voitte kotisalissa vahvistaa, ja vierassaleissa horjuttaa. Huikeaa heittäytymistä, kiitos siis siitä!

Kiitos talkoolaiset, jotka pelistä toiseen valmistelitte ottelupuitteet viimeisen päälle kahviosta sinne mainosaitoihin ja verkkotolppiin asti. Myös järjestelyvaatimuksiltaan tiukemmat euro- ja tv-pelit ovat hoituneet aina moitteitta, mikä kertoo myös teidän kansainvälisestikin kovasta tasosta. Suomessa olette tietysti ihan ehdotonta eliittiä! Ilman teitä emme pääsisi esittämään suomalaista kärkilentopalloilua.

Kiitos sponsorit. Te olette mahdollistaneet toiminnan kehittämisen etenkin kentän ulkopuolella, mutta myös joukkueen muovautuminen on ollut teidän ansiostanne vaivatonta. Olette talkoolaisten tapaan suuri syy siihen, miksi menestys Salossa on ollut jatkuvaa lentopallon saralla. On upeaa, kuinka urheilu ja lentopallo kiinnosta Salossa ja laajemmin. On ollut kiva nähdä teitä ottelutapahtumissa ja niiden ulkopuolella. Teidän roolia arvostetaan erityisesti silloin, kun kulkee, mutta tänä vuonna oli ilahduttavaa nähdä, että tukijoita riitti myös hädän hetkillä. Se tuki on ollut korvaamatonta!

Sponsoreista allekirjoittaneen erityiskiitos Salon Seudun Sanomat, joka oli kaudella henkilökohtainen sponsorini. Kiitos erityisesti siksi, että kaiken #metoo-kampanjoinnin ja tasa-arvokeskustelun keskellä olette pitäneet huolta siitä, että meidän näkyvyytemme kaupungin johtavassa mediassa on pysynyt ammattimaisena ja meistä on kirjoitettu silloin kun on sujunut ja myös silloin kun ei ole.

Kiitos Salon kaupunki, joka kuuluu myös ehdottoman tärkeisiin tukijoihin taloudellisen puolen lisäksi myös meidän joukkueen itsetunnon kohottajana. Meille on ollut suuri kunnia edustaa kaupunkia, jolle urheilu on iso arvo.

Kiitos LP Viestin johtokunta antamastanne luottamuksesta, vastuusta, tuesta ja arvostuksesta. Olette olleet avoimia meille koko kauden ja seisseet takanamme alusta loppuun asti.

Kiitos joukkueelle. Kiitos kaikille siitä, että annoitte kaikkenne. Kiitos siitä, että teidän kanssa koki olevansa kotonaan joka päivä. Kiitos siitä, että teidän kanssa oon saanut onnistumisien ohella myös epäonnistua. Kiitos siitä, että jokainen uskoi loppuun saakka. Enempää ei olisi voinut pyytää, eikä kenelläkään jäänyt paukkuja jäljelle. Tänä vuonna se riitti hopeaan, jolle ehkä jonain päivänä kasvaa kultareunus.

– – – – –

Tämän blogin ohella kannattaa lukea Ronen teksti myös linkistä http://ronja-heikkiniemi.blogspot.fi/2018/04/vaikeuksien-kautta-voitettuun-hopeaan.html?m=1