Kiitos vuodesta 2015 ja mielenkiintoista vuotta 2016 odotellen..

LP Viestin vuosi 2015 jää varmasti historiaan tammikuussa pelattujen Mestarien Liigan Moskovan Dynamo ja Dresdner -huippuotteluista sekä Suomen Cupin voitosta ja tietysti 7. perättäisestä Suomen mestaruudesta. Loistavan menestyksen takana olivat pitkäjänteinen, laadukas valmennus ja motivoituneet, hyvin treenanneet kotimaiset huiput vahvistettuna Vikillä, Dudalla, Lenalla ja Anulla. Eipä ollut kotimaisilla joukkueilla monia iloin hetkiä kohdatessaan LP Viesti kotonaan, saati sitten omassa kotiluolassamme Salohallissa. Viirit kattoon ja kausi 2014-15 oli lähes täydellinen. Voitot Mestarien Liigassa jäivät kuitenkin odottamaan seuraavaa tilaisuutta.

Pitäisikö muuttaa jotakin? Minne tulevat tavoitteet pitäisi asettaa? Pitäisikö perustaa työryhmä miettimään missä ja miten LP Viesti pelaa tulevaisuudessa, olisiko jollakin ideoita? Tavoite pitäisi kuitenkin olla se, että LP Viesti tarjoaa viihdyttävää ja entistä mielenkiintoisempaa lentopalloa Salossa kaikille lentopallon ystäville.

Vuoden 2015 loppu ja uuden sarjakauden alku oli varsin kaksijakoinen. Suvereeni hallinta kotimaisessa sarjassa (ainakin pisteiden valossa) ei tullut varmaan kenellekään yllätyksenä. CEV Cupin ensimmäinen ottelu Salossa oli hyvä suoritus meiltä ja vahva vieraspeli Haifassa antoi odottaa menestystä seuraavallakin kierroksella. Harmiksemme Tanjan vakava polvivamma antoi Azerbaidzanille ”henkisen” yliotteen ja toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa Salossa turpiin tuli… Bakussa joukkueemme taisteli loistavasti, mutta tällä kertaa se ei riittänyt jatkoon ja Euro-pelit päättyivät harmiksemme liian aikaisin.

Ihan liian pienelle huomiolle on tällä kaudella jäänyt kotimaisen Mestaruusliigan taso ja tasaisuus. Tämänhetkinen sarjataulukko saattaa muuttaa järjestystä aika lailla, ennen kuin pudotuspelit alkavat. Kahdeksan parasta joukkuetta haastavat toisensa oikein kunnolla; myös meidät ja sen toivoisin miellyttävän myös Teitä, arvoisat katsojamme Salohallissa. Pudotuspelit ovatkin sitten jo totisinta totta. Mikä joukkue on meitä vastassa finaaleissa, onkin mielenkiintoinen kysymys. No, se selviää kevään aikana.

Salossa urheillaan paljon. Salon kaupunki on mahdollistanut lähes kaikkien lajien harjoittelun hyvissä olosuhteissa. Salon urheilupuisto on varmaan yksi parhaista kokonaisuuksista harrastaa liikuntaa koko Suomessa. Kiitos siitä Salon kaupungille. Toivomme LP Viestissä, että ”puitteet” ovat suotuisat myös tulevina vuosina kaikille seuroille lajista ja sarjatasosta riippumatta jatkaa menestyksekästä toimintaa.

Tästä alkaa uusi vuosi ja 16.1.2016 on seuraava kotiottelumme. Vastaan asettuu LP Kangasala, jota ei tarvitse turhaan kehua yhdeksi kovimmista LP Viestin haastajista tällä kaudella. Tämä peli pitää kaikkien nähdä. Mielenkiintoista on myös nähdä, mitä joukkueet ovat tehneet joulutauolla vai onko jotain jäänyt tekemättä. Tervetuloa ja nähdään hallilla.

Isot kiitokset kaikille LP Viestiläisille. Olitpa ”joukkueessamme” sitten pelaaja, valmentaja, huoltaja, tilastomies, sponsori, talkoolainen, fani, katsoja, nettisivujemme lukija, facebook-tykkääjä, tai ihan kuka vaan, jota kiinnostaa LP Viesti, niin ilman Sinua ei olisi LP Viestiäkään. Kaikkien panos on tärkeä ja yhdessä voimme tehdä tämän kevään ratkaisevista otteluista huikeita tapahtumia ja nauttia niistä.

Kaikkia tarvitaan, myös sinua. Kutsu elämänkumppanisi, vanhempasi, lapsesi, työkaverisi, kaverisi kannustamaan LP Viesti voittoon myös tällä kaudella.

Hyvää uutta vuotta 2016 ja menestystä kaikkeen mihin ryhdyt.

Markku

LP Viesti puheenjohtaja