Kiitos kolmen vuoden yhteistyöstä

Kolmen vuoden pestini LP Viestin puheenjohtajana päättyy tänään, Vapun aattona 2015. Vappuna rintamavastuun ottaa uusi puheenjohtaja, LP Viestin historiassa neljäs nimi, Markku Murto. Toivotan hänelle onnea seitsenkertaisen Suomen mestarin johdossa.

Samalla haluan lämpimästi kiittää kaikkia niitä henkilöitä, jotka kolmen vuoden aikana ovat tukeneet ja auttaneet puheenjohtajaa vaativassa tehtävässä. Ilman apuanne olisin ollut enemmän kuin pulassa. Kiitoksen ansaitsevat myös eri yhteistyöryhmät, joiden kanssa olen saanut tehdä tätä työtä: ensimmäisenä tulee mieleen Salon Viesti, sen lentopallojaosto, Salon Viestin Ukkomiehet ja monet juniorijoukkueet. Yhteistyössä heidän ja koko muun laajan talkoojoukon kanssa on tehty hyvää jälkeä aina Mestarien liigassa asti.

Taloudelliset yhteistyökumppanit ovat merkittävä osa LP Viestin toimintaa – kiitos teille kaikille panoksestanne salolaisen lentopallon viemiseksi Suomeen ja Eurooppaan.

Kiitoksen ansaitsee myös Salon kaupunki ja eritoten Salohalli henkilökuntineen: mutkaton yhteistyö on antanut LP Viestille mahdollisuudet menestyä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Ja useammin kuin kerran ovat vieraamme kehuneet Salohallia erinomaiseksi peliareenaksi.

Yleisö ja kannustajat – mitä olisi LP Viesti ilman teitä? äänekkäät kiitokset!

Kolme vuotta ja kolme hieman erilaista joukkuetta taustoineen – kaikki mukavia ja menestyviä kokoonpanoja. Urheilullisten menestysten lisäksi on huomioitava myös se, että pelaajat ovat poikkeuksetta olleet – ja ovat edelleenkin – hienoja ihmisiä, heitä on ollut ilo ja ylpeys esitellä vieraillemme.

Kiitän myös kaikkia LP Viestin johtokunnassa kolmen vuoden aikana vaikuttaneita naisia ja miehiä, olette olleet isoksi avuksi seuran johtamisessa. Uusi puheenjohtaja saa vahvan työrukkasen käyttöönsä alkavalle kaudelle.

Kausi 2014-15 päättyy tänään ja uusi kausi 2015-16 alkaa huomenna – uusin kuvioin ja uusin odotuksin. Mutta edelleen vahvan menestyksen toivein!

– – – – –

Many thanks also to our foreign players during this 3 years time: You have been great players but also great human being. All the best to You wherever You are at the moment!

– – – – –

Hyvää Vappua!

Ilpo