Kiirettä pitää

Kausi on lähtenyt kunnolla käyntiin ja pelejä on piisannut useampi per viikko. Välillä tuntuu, ettei oikein edes ehditä treenaamaan, kun pelejä pukkaa muutaman päivän välein.

Keskiviikkona otimme askeleen eteenpäin Suomen cupissa, kun voitimme Vampulan kotona 3-0. Pelin taso ei kovin korkealle noussut, mutta tärkeintä oli voitto. Roosa julisti toisessa erässä tuuletuskilpailun alkaneeksi, jotta saataisiin vähän fiilistä halliin. Innokkaita osallistujia ei tainnut Roosan ja itseni lisäksi muita olla ja niinhän siinä kävi, että lehdistötilaisuudessa julistin itseni tuuletuskilpailun voittajaksi. Rose oli hyvä kakkonen 🙂

Torstai oli lepopäivä ja perjantaina palattiin sorvin ääreen. Aamulla käytiin rykäisemässä terävä puntti Gym & Fitness Centerissä, jossa on muuten hyvät olosuhteet treenaamiseen loistavan sijainnin lisäksi. Iltatreeni oli poikkeuksellisesti jo 15:30, koska Vilpas pelasi kotona Kouvoja vastaan 18:30. Salohallissa riittää vipinää ja vilskettä.

Lauantaina oli sitten taas pelipäivä. Päivä lähti käyntiin aamujäillä hihapeleineen (Vanhat voitti, JEE!!) ja illalla pelattiin HPK:ta vastaan. Oli muuten mukava pelata vaihteeksi jotain muuta joukkuetta kuin Vampulaa vastaan. Pelaamisen taso pysyi hyvänä läpi ottelun ilman minkäänlaisia notkahduksia eikä vastustaja pysynyt kyydissä. Viikon työt oli mukava päättää voittoon ja lähteä iloisilla mielin sunnuntai vapaalle.

Uusi viikko uudet kujeet. Tällä viikolla pelaamme vain kerran, lauantaina Vampulaa vastaan 🙂 mutta sitä ennen käymme mm. Mestarien liigan info risteilyllä tiistaina. Toivottavasti merellä ei myrskyä!

Mukavaa viikkoa kaikille,

Laura, Lapa #8