Kesäblogi

Itse joukkueen kokoaminen tapahtui nopeasti ja rinki on nyt 14 pelaajan suuruinen. Tulevalla kaudella meillä on mukana 10 samaa pelaajaa kuin edellisvuonna. Lisäksi joukkoon on liittynyt kaksi ennestään tuttua: Laura harjoitteli joukkueen mukana jo koko viime kesän vaikkei kaudella mukana ollutkaan, ja Leena edusti Lp Viestiä kaudella 09-10 viettäen sen jälkeen kaksi kautta Kazakstanissa. Uusina kasvoina meillä on ollut ilo ottaa vastaan Anna ja Sara.

Tulevan europelivastustajan nimeä meidän ei tarvinnut tällä kertaa odottaa edes juhannukseen asti vaan päästiin jo hyvissä ajoin suunnittelemaan reissua. Tuo reissu suuntautuu Etelä-Ranskaan sillä arpojan käsi nosti europelihatusta Lp Viestin vastustajaksi ranskalaisen Beziers VB:n ja edellisen vuoden tapaan onnetar suosi joukkuettamme antamalla paikan CEV-cupiin. Aikaisempien vuosien hyvää menestystä ulkomaankentillä joukkue lähtee siis jatkamaan Välimeren rannoille lokakuussa.

Koska joukkue kokoontui ensimmäisen kerran jo toukokuussa, on juhannuksesta eteenpäin ollut luvassa muutaman viikon omatoimijakso, jolloin on fysiikkaharjoittelun ohella ollut mahdollista myös hieman nauttia Suomen kesästä, ainakin sen verran kuin treeniohjelma sallii. Palovammoja on tullut hallin lattian sijaan auringosta ja mustelmia veneen airoista.

Ja jos mieli halajaa jo nyt kesällä lentopallon pariin niin esimakua tulevasta kaudesta voi käydä hakemassa Salon urheilupuistosta heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, kun vuotuinen -Varttuneiden Power Cup- Salo-Volley pelataan. Viikonlopun kruunaa Lp Viestin ja Oriveden Ponnistuksen välinen harjoitusottelu Salohallissa sunnuntaina 29.7. klo 14.

Kesäterveisin

-Sini