Kertu Laak Varsinais-Suomen paras lentopalloilija

LP Viestin hakkuri Kertu Laak on valittu Varsinais-Suomen parhaaksi lentopalloilijaksi 2018. Valinnan teki Turun Urheilutoimittajien kerho ja valinta julkistettiin myöhään lauantai-iltana Turussa pidetyssä V-S Urheilugaalassa.

Virolaishakkuri oli luonnollisesti tyytyväinen ja yllättynytkin valinnasta:

-Olen erittäin otettu tästä huomionosoituksesta! Vuosi 2018 oli minulle erityinen vuosi, koska se oli ensimmäinen vuosi ammattiurheilijana ja LP Viesti on erinomainen paikka antamaan minulle hyvä startti uralleni. Hopea Suomen Mestaruusliigassa ja hienot voitot Viron maajoukkueessa olivat isoja motivaation antajia kovaan harjoitteluun ja mahdollistamaan vieläkin suurempia voittoja vuonna 2019!

Viron viime vuoden parhaana naislentopalloilijana aiemmin palkittu Kertu sai ääniä myös V-S:n kymmenen parhaan urheilijan listalle, mutta ihan sinne saakka ei niillä äänillä ollut pääsyä.

Varsinais-Suomen parhaana urheilijana palkittiin Vilpas Vikingsin pelintekijä Teemu Rannikko. Hänen ykköspaikan äänimääränsä oli 217. Salon Vilpas Vilpas otti “kaksoisvoiton”: seiväshyppääjä Wilma Murto oli 180 äänelllä kakkonen. Kertu Laak sai 43 ääntä kymppilistalle, ero 10:nteen sijaan oli 23 ääntä.

Vuoden joukkueena Varsinais-Suomessa palkittiin Vilpas Vikings.