Kausi lähestyy

Voitokkaan OP-turnauksen jälkeisenä maanantaina vietettiin ansaittua vapaapäivää treeneistä. Itse pääsin siis parin viikon tauon jälkeen moikkaamaan myös Mäkkärin työkavereita. Tiistaiaamuna käytiin kasvattamassa habaa Gym&fitness Centerillä ja iltapäivällä palattiin takaisin lajin pariin. Keskiviikkona oli vuorossa nopeus(hitaus)treeni. Muutaman viikon takaisen 7-ottelun innoittamana harjoitimme jälleen vähän aitajuoksutaitojamme. Oli pakko kuitenkin todeta ettei lajinvaihtoa kannata edes harkita. Iltapäivällä siis tuttua ja turvallista lentopalloa.

Torstaina palloiltiin taas. Salohallille oli eksynyt jopa Sallisen Tuomas ja pari muutakin tyyppiä, Raatikaisen mukaan jotain hanttapuleja. Elikkä siis Suomen ja Saksan miesten lentopallomaajoukkueet olivat saapuneet Saloon pelaamaan pari maaottelua.

Perjantaina päästiin vielä treenaamaan ja tällä kertaa oikein taraflexille joka oli laitettu Salohalliin maajoukkuepelejä varten. Viikon ainoan hihapelin voiton vei tosiaan junnut!! vaikkei voittokuvaa somessa olekaan näkynyt.. Viikon aikana todettiin myös ettei treeneissä aina tarvitse olla savua, sumua ja 700 palloa ja joskus on ihan ok olla hippaheikkinä. Eli suomeksi sanottuna välillä on ihan jees treenata vähän rauhallisemmallakin temmolla.

Illalla oli sitten vuorossa Suomi-Saksa ottelu. Yli tuhat katsojaa Salohallissa saivat viihdettä koko rahan edestä, tiukkaakin tiukempi ottelu päättyi lopulta MM-kisojen pronssimitalisti Saksan 3-2 voittoon. Lauantaina mentiin saman kaavan mukaan, Saksa vei voiton samoin numeroin. Oli hienoa saada nämä maaottelut pelattavaksi Salohalliin ja nähdä maailmanluokan lentopalloa!

Kausi alkaa sunnuntaina klo 18.00 Salohallissa kun Pölkky Kuusamo saapuu vieraaksemme. Toivottavasti moni löytää tiensä kannustamaan meitä, nähdään hallilla!

Noora #4